Keremdigital
Hectopat
13 yaşındayım, Papara kartım var, internetten nasıl para kazanılır merak ediyorum.
13 yaşındayım, Papara kartım var, internetten nasıl para kazanılır merak ediyorum.
Aslında evet örnek bi site veriminin?Link kısaltma sitelerinden faydalanabilrisin. Reklam izleyince geçiliyor ve sonuç olarak para kazanıyorsun.
Bionluk en tutulan site şu anda.Aslında evet örnek bi site veriminin?
Bildiğim kadarıyla exe.io link kısaltma sitesi fazla reklam verdiği için fazla para veriyor. Onun dışında ben bcvc sitesini kullanmıştım. Linktr'yi de kullandım fakat o o kadar iyi değil. Benim tavsiyem bcvc kullanman.Aslında evet örnek bi site veriminin?
Kişi başı kaç geliyor?Bildiğim kadarıyla exe.io link kısaltma sitesi fazla reklam verdiği için fazla para veriyor. Onun dışında ben bcvc sitesini kullanmıştım. Linktr'yi de kullandım fakat o o kadar iyi değil. Benim tavsiyem bcvc kullanman.
Ben en son girdiğimde çok değildi. Tam fiyat hatırlamıyorum ama pasif gelir denilecek düzeyde kazandırıyor. Eğer Türk insanının abaza oluşunu düşünürsek, 18 yaş ve üstü videoların linkini kısaltıp koyarsan, Türk abazaların daha çok girmesini sağlarsın. Eğer bu yazımı bir moderatör okursa uyarı vermek yerine düzenlerse sevinirim. Beklemek hoş olmuyor.Kişi başı kaç geliyor?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.