İnternetten para kazanırsak vergi vermek gerekir mi?

Eşek gibi hem de. Bununla ilgili araştırma yapmazsanız ve vergisiz kazanç elde ederseniz vergi kaçırmaktan devlet kapınızı çalabilir. 1 liranın bile vergisini isteyebilirler ☹️

Hocam DC veririmisiniz valorant hesabı için.
ArdaMerT#0471
Site değil hocam bir oyun. Oyun içi altını satın alacak kişileri de Facebook üzerinden buluyorum. Sattığım miktari Papara kartıma atıyorlar öyle kazanıyorum parayı.

Hocam Discord'dan ekleyebilir misiniz bende bakmayı düşünüyorum bu oyuna

Son düzenleme:
Evet gerekir ama devlete gözükmediğin sürece sıkıntı olmaz. Growtopia oynuyorsunuz sanırım :D

🤫

Eşek gibi hem de. Bununla ilgili araştırma yapmazsanız ve vergisiz kazanç elde ederseniz vergi kaçırmaktan devlet kapınızı çalabilir. 1 liranın bile vergisini isteyebilirler ☹️

Hocam bunun için muhasebe ile konuşmam mı gerek? Pek konu hakkımda bilgim yok ömrüm boyunca bu işi yapacakta değilim sadece 1 yıl yani 18 olana kadar yapmayı düşünüyorum. Diyelim vergi olayını konuşarak vesaire hallettik vergi vermeye başladım bu vergiyi ömür boyu mu vereceğim çünkü hep bu işi yapmayı düşünmüyorum. Konu hakkında pek bilgim yok açıkcası.

Hocam yüksek ihtimal Growtopia'dan bahsediyor. Çok zor o rakamlara ulaşmak. 5 yıl oynadım. 150 TL kaptırdım.

Hocam aman dikkat geçen 15 dl kaybettim oyun sıktı bıraktım artık.

Hocam tam olarak mantığı nasıl, merak ettim vallahi günüm bilgisayar başında geçiyor bari para kazanalım, bunun için bir rehber videosu falan var mı?

Hocam tam olarak mantığı nasıl, merak ettim vallahi günüm bilgisayar başında geçiyor bari para kazanalım, bunun için bir rehber videosu falan var mı?

Hocam dediğim gibi bence bulaşmayın 5 yıldır oynarım ben bile 150 TL kaptırdım geçenlerde. Oyunu bırakamıyorsunuz. Ben bıraktım zihnim açıldı vallahi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı