İnternetten para kazanma

Yabancı dil konusunda kendinize güveniyorsanız bionluk zaman kaybı olur.
Freelancer üzerinden kazancınızı da dolar/euro üzerinden alabileceğiniz için 100 TL gibi bir miktarı çok kısa bir sürede elde edebilirsiniz.

Yabancı dilim kötü. Önerdiğiniz freelancer sitesi var mı? Türk müşteriler istiyorum. Dolar falan o işlere pek girmek istemiyorum.

İngilizcesi benden kötü olan yoktur.
Logo/intro tasarımı için fazla İngilizce'ye gerek yok, satıcıyla anlaşsanız yeter.
İngilizcesi iyi olan bir arkadaşınızdan yardım dahi alabilirsiniz. Hatta kazanç yüksek bir miktarsa kırışırsınız :D
Önemli olan daha çok yaratıcılık.
Yabancı dilim kötü. Önerdiğiniz freelancer sitesi var mı? Türk müşteriler istiyorum. Dolar falan o işlere pek girmek istemiyorum.
Türk freelancer sitelerinin çoğu bionluk gibi, kazanmak için kaybetmeniz gerekiyor.

Logo/intro tasarımı için fazla İngilizce'ye gerek yok, satıcıyla anlaşsanız yeter.
İngilizcesi iyi olan bir arkadaşınızdan yardım dahi alabilirsiniz. Hatta kazanç yüksek bir miktarsa kırışırsınız :D
önemli olan daha çok yaratıcılık.

Yabancı dil önemli değil zaten. Google translate var :D ama düz Türk lirasi kazanmak istiyorum. Dolar falan değil.

Yabancı dil önemli değil zaten. Google translate var :D ama düz Türk lirasi kazanmak istiyorum. Dolar falan değil.
Ne kadar işe yarar bilemem ama sahibinden.com gibi sitelere " *** fiyatına logo/intro yapılır" veya direkt fiyat vermeden "logo/intro yapılır" şeklinde ilan koyabilirsiniz. Biraz da kurumsal logo serpiştirdiniz mi işe yarayabilir :D

Ne kadar işe yarar bilemem ama sahibinden.com gibi sitelere " *** fiyatına logo/intro yapılır" veya direkt fiyat vermeden "logo/intro yapılır" şeklinde ilan koyabilirsiniz. Biraz da kurumsal logo serpiştirdiniz mi işe yarayabilir :D

Oyun hesabı satsam. Nerede satılır. Alan olur mu?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı