İnternetten para kazanmak mümkün müdür?

Mümkün, kazanıyorum ve maalesef veremem. Para kazanma tavsiyelerinin peşinde gidenlerin çoğu ya para kazanamıyor ya da kendini piramit şemalarının içinde buluyor. En temizi oturup düşünmek ve plan yaparak kendi yolunu kendin çizmek.
İyi günler hocam, detay vermeden sektör yazılım veya YouTube mu?

Telefondan mining yapmak demek sadece internete değil telefonun kendisine de zararlıdır. PC'de olsa elektriği öper telefonda ise bataryayı öpüyordur.
Vallahi hocam öyle duruma geldik ki, paranın nereden nasıl ve ne kadar geleceği artık önemini yitirdi bu ülkede. Gelsin de gerisi çok önemli değil.

İnternetten para kazanmak mümkün müdür? Taktileri verir misiniz + sitelerinin ismini.

Hedefini belirlersen ve çabalarsan evet gayet mümkün. Türkiye'deki siteler yerine upwork gibi sitelere yönel. Dolar kazanırsın. Saatlik 10-30 dolar arası kazanırsın. Bu tabii ki sana ve alanına bağlı olarak değişir.

Arkadaşlar yapmayın ayda 20-30 dolar iyi mi? Hedeflerinizi yükseltmedikçe yükselemezsiniz.

Hedefini belirlersen ve çabalarsan evet gayet mümkün. Türkiye'deki siteler yerine upwork gibi sitelere yönel. Dolar kazanırsın. Saatlik 10-30 dolar arası kazanırsın. Bu tabii ki sana ve alanına bağlı olarak değişir.

Arkadaşlar yapmayın ayda 20-30 dolar iyi mi? Hedeflerinizi yükseltmedikçe yükselemezsiniz.
İnternetten az kazanılır sürekliliği yoktur, düzenli gelir istiyorsanız eski sistem yani dışarı çıkacaksınız gerçek hayatta maaş alarak çalışacaksınız.

İnternetin hızlıysa ben garanti bir pasif gelir kaynağı biliyorum, tabii çok para kazanmıyorsun aylık 25-30 dolar.

1.5 haftada 500 MB download 50 MB uploadlık internetle kazancım (5 doları kod ile geldi)

1705675848045.png

1.5 haftada 500 MB download 50 MB uploadlık internetle kazancım (5 doları kod ile geldi)

Eki Görüntüle 2089854
Gene fena değilmiş hocam ben alt katın modemiyle birlikte, tek ağda birden fazla cihaza izin vermiyor çünkü, 7761'e yeni gelebildim. 7 dolar kodla geldi. 15 gün İki cihaz her gün dolu dolu kasmama rağmen. Çok yavaş ne yazık ki.
Screenshot_20240119-182029.jpg

İnternetten az kazanılır sürekliliği yoktur, düzenli gelir istiyorsanız eski sistem yani dışarı çıkacaksınız gerçek hayatta maaş alarak çalışacaksınız.
Şaka mı yapıyorsun? Kontratlı işte alabilirsin internetten. Saatlik 15 dolar kazanmak filan çok normal. Haftada 550 dolar filan.

Sanki sanal hayat Upwork filan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı