İnternetten para kazanmak

zifrxdia

Kilopat
Katılım
28 Ağustos 2017
Mesajlar
251
Yer
Charming, San Joaquin County, California
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Legal Owner of Teller&Morrow Automotive
Herkese iyi forumlar, bu ay çok fazla para harcaması yaptım, bu parayı bir şekilde çıkarmam gerekli. Babama sorsam çalışmamı istemeyecek. Yeteri seviyede İngilizce bilgim var. Ben de internetten para kazanabilir miyim diye düşündüm. Eğer kazanabiliyorsam bildiğiniz bir site önerir misiniz?
 
Babana sormadan çalış.İnternetten para kazanmak kolay gözükse de en kötü 3-4 ay içerisinde kazanırsın.Benden tavsiye gizli çalış ya da ikna et.Çünkü 1 ay sonra çalışmadığına pişman olursun.
 
Babana sormadan çalış.İnternetten para kazanmak kolay gözükse de en kötü 3-4 ay içerisinde kazanırsın.Benden tavsiye gizli çalış ya da ikna et.Çünkü 1 ay sonra çalışmadığına pişman olursun.
Çalışmaktan kastım internetten değil, bana kalsa ben gider taş da taşırım ama babam ''Dışarıda virüs var, kendine dikkat etsen bile bulaşma ihtimali var.'' diyor ve haklı da. Şu an yaşadığım semt kırmızı renk (çok yüksek riskli bölge) olarak gösteriliyor. O yüzden ben de internetten çalışayım dedim. Ki babama söylersem büyük ihtimalle izin verir, hatta bu davranışımdan mutlu da olur. Ama çalışabileceğim internet sitelerini bilmiyorum sadece.
 
Dostum ingilizce çevirmenliği yapabilirsin. Ama yaparken kendini bir yabancı gibi tanıt. Türkiyede uzun süre yaşadığını ve Türkçeyi ana dilin gibi bildiğini söyle. Böyle dedikten sonra paranı dolarla alabilirsin. En az 20 Dolar gibi bir ücret alırsın 3 - 4 sayfa için.
 
İnternetten para kazanamak gerçekte para kazanmaktan daha zordur ve zaman alıcıdır. Senin gibi ingilizce bilen birsürü internetten para kazanmak isteyen genç var, senin farkın ne?
 
Film sitelerinde falan ceviri yapip alt yazi gomerek para kazanabilirsin. Neseli Enginar bir konuda bundan bahsetmisti hatta eger ugrasirsan guzel paralar kazanabilirsin. Onun haricinde anime sitelerine bakabilirsin oralarda da cevirmen ariyorlar, en azindan Ingilizcesi bulunan animeleri cevirip biraz para kazanabilirsin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı