İnternetten Para Kazanmak

İnternetten Ne Kadar Kazandınız ?

• Oy verenlerin toplamı
    67
Eğer Steam sayılıyor ise şunu söyleyeyim. Steam'e sadece 10 lira yatırdım ve şuan hesabım oyunların en ucuz halleri ile 400 lirayı geçiyor ve güzel bir ekipman dizdim.

ufaktan bilgisayar olur , Laptop olur , cep telefonu olur , yada iyi anladığın bir iş varsa o olabilir bu işlerde iyi para var hemde güzel geliri var söyliyim kardeşim.
Öğrenciyim ve yaşım 14 olduğu için o meblalarda alım-satım yapamam ama daha öncede bir arkadaşımdan klavye alıp diğerine kar ile alıp satıyordum mesela bu işi arkadaşlardan ziyade letgo gibi sitelerde sürdürebilirim. Ve bir soru soracaktım aliexpressten kulaklık alıp satmak mantıklı olur mu?
Eğer Steam sayılıyor ise şunu söyleyeyim. Steam'e sadece 10 lira yatırdım ve şuan hesabım oyunların en ucuz halleri ile 400 lirayı geçiyor ve güzel bir ekipman dizdim.
Peki biraz açabilir misiniz? Ne yapmam gerekiyor benimde bu şekilde kazanabilmem için?
Sanırım en kolau ve etkili yol youtube 3 aylik bir emekten sonra para kazanmam acildi sobrasindaki 4 ayda toplam 2.5k gibi bir gelir 3lde eetim.
Ne tür videolar paylaştınız?

Öğrenciyim ve yaşım 14 olduğu için o meblalarda alım-satım yapamam ama daha öncede bir arkadaşımdan klavye alıp diğerine kar ile alıp satıyordum mesela bu işi arkadaşlardan ziyade letgo gibi sitelerde sürdürebilirim. Ve bir soru soracaktım aliexpressten kulaklık alıp satmak mantıklı olur mu?

Peki biraz açabilir misiniz? Ne yapmam gerekiyor benimde bu şekilde kazanabilmem için?

Ne tür videolar paylaştınız?
CS oynaman ve al-sat yapman lazım, CS'ye bulaşma :)

Kucuk miktarlar ile hisse alip satabilirsin , hemen piyasa ekonomisi öğrenirsin o yastan baslayarak cok yararli olur, hem kucuk miktarlarla oynican icin zarar etmezsin , 1 hafta once 60 tane fenerbahce hissesi aldim 6.25 den gecen gunlerde 7.9 dan sattim. Mesela boyle boyle arastirip kucuk miktarlala biseyler yapabilirsin en kotu gelecek icin bilgi birikimin olur

Cs go biliyorsan ve serverlerde çok oynamışlığın varsa server açabilirsin yanına bir arkadaş al bilgili olsun. Prooyun gibi sitelerden 21 kişilik serverler açabilirsin. Paran varsa süresini uzun yap sonra kazandıkça eklersin. Panelin nasıl kullanılacağı youtube da var. Ben biraz ballıydım unlostun eskiden oynadığı serverin ip’si gelmişti. İyi para kazandım ama okul yüzünden kapattım kazancağımı almıştım zaten. Biraz uğraşıyosun ilk başta serverde çok oynayan birine adminlik ver gayet iyi yönetebiliyorlar 1 ay sonra falan adminlik alıyorlar. Yetki çeşitliliğini arttırma. Slot, Admin, Yönetici gibi yetkiler yeter istersen bir tane daha eklersin. İlk açtığında uğraşırsın ama sonra ayarlar biter ve halledersin. Telefondan panele erişim var çok bilgisayara bakmasan da yaparsın günde 3 saat bile fazla. Umarım yardımcı olmuşumdur.

Kucuk miktarlar ile hisse alip satabilirsin , hemen piyasa ekonomisi öğrenirsin o yastan baslayarak cok yararli olur, hem kucuk miktarlarla oynican icin zarar etmezsin , 1 hafta once 60 tane fenerbahce hissesi aldim 6.25 den gecen gunlerde 7.9 dan sattim. Mesela boyle boyle arastirip kucuk miktarlala biseyler yapabilirsin en kotu gelecek icin bilgi birikimin olur
Hisse ne peki?

Internetten çok fazla para kazanma yöntemi var. Öyle internetten nasıl para kazanılır yazdıklarınızdan çıkacak türde değil. Kaldı ki yazılması demek herkesin ilgi duyması demek. Cidden kazananlar kaynağını söylemez. Ben günde 106 lira kazandığımı bilirim. Sınavdan sonra bu işlere geri döneceğim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı