Oberstleutnant
Megapat
Hayır, ithalatçı garantili daha ucuz olur.Anladığım kadarıyla distürbitor daha ucuz ve güvenli oluyor mesela ürün bozuldu servisi İstanbulda kargoyla mı gönderiyoruz.
Hayır, ithalatçı garantili daha ucuz olur.Anladığım kadarıyla distürbitor daha ucuz ve güvenli oluyor mesela ürün bozuldu servisi İstanbulda kargoyla mı gönderiyoruz.
Hocam o konuyu araştırdım ben ürün geldiğinde kargocuyu bekletip ürünü açıyorsunuz kırık çıkık varsa tutanak tutturup geri gönderiyorsunuz.Tamamen şans işi düzgün gelmesi, daha bir hafta olmadı n11 üzerinde ki samsungtürkiye mağazasından telefon sipariş ettim mağaza onaylı, müşteri memnuniyeti de iyi ama telefon bildiğin samsung markalı ayakkabı kutusunun içine konulup yollanmış ne bir balonlu poşet ne bir köpük yani yol bozuk olsa, viraja biraz hızlı girilse o kargo devrilse, kargocu sert davransa gitti telefon.
Amazon üzerinden satıcısı Amazon.com.tr olan M.20 aldım. 25 TL fark ile hızlı kargo seçtim cuma günü verdiğim siparişim cumartesi sabah 11'de kapımdaydı. Sende bu şekilde sitesi ve satıcısı güvenli bir yerden sipariş edersen hiçbir sıkıntı yaşamazsın. Keza garanti durumu da böyle. İthalatçı garantili ürünlerden uzak dur yeter.

Fixpack.Peki techpo mu fixppack mi sizce?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.