İnternetten telefon alınır mı?

Tamamen şans işi düzgün gelmesi, daha bir hafta olmadı n11 üzerinde ki samsungtürkiye mağazasından telefon sipariş ettim mağaza onaylı, müşteri memnuniyeti de iyi ama telefon bildiğin samsung markalı ayakkabı kutusunun içine konulup yollanmış ne bir balonlu poşet ne bir köpük yani yol bozuk olsa, viraja biraz hızlı girilse o kargo devrilse, kargocu sert davransa gitti telefon.
Hocam o konuyu araştırdım ben ürün geldiğinde kargocuyu bekletip ürünü açıyorsunuz kırık çıkık varsa tutanak tutturup geri gönderiyorsunuz.
Sanırım bu ürünü ithalatçı marka bu ürünü distrübitör. Distrübitör ün garantisi daha sorunlu galiba.

Son düzenleme:
Amazon üzerinden satıcısı Amazon.com.tr olan M20 aldım. 25 TL fark ile hızlı kargo seçtim Cuma günü verdiğim siparişim Cumartesi sabah 11 de kapımdaydı. Sende bu şekilde sitesi ve satıcısı güvenli bir yerden sipariş edersen hiç bir sıkıntı yaşamazsın. Keza garanti durumu da böyle. İthalatçı garantili ürünlerden uzak dur yeter.

Amazon üzerinden satıcısı Amazon.com.tr olan M.20 aldım. 25 TL fark ile hızlı kargo seçtim cuma günü verdiğim siparişim cumartesi sabah 11'de kapımdaydı. Sende bu şekilde sitesi ve satıcısı güvenli bir yerden sipariş edersen hiçbir sıkıntı yaşamazsın. Keza garanti durumu da böyle. İthalatçı garantili ürünlerden uzak dur yeter.

Öncelikle özür diliyorum sizi meşgul ettiğim için garanti olayını şu an anladım ithaltçı techpo fixpack vs. sigorta distürbitör markanın kendi garantisi peki hangisi daha iyi distürbitör mü techpo mu?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı