İnternetten telefon alınır mı?

Alınır. Anneme internetten aldık. Babama da internetten alacağız. Kardeşime ve ablama da internetten aldıracaktım fakat başka durumlar oldu mağazadan aldık. Öncelikle bilindik yerlerden almanız lazım. n11.com tavsiye ederim. Daha 3 gün önce dizüstü bilgisayar aldım oldukça ilgililerdi ve parayı firmaya teslim etmiyorlar. Güveneceğin mağazalara bak. Puanı 9/10 üstü olsun. Ayrıca distribütör ve ithalatçı garantili mi ona iyice dikkat et.

Öncelikle merhaba, internet siteleri üstünden telefon alırken dikkat etmen gereken 2 şey var.
Güvenli ve muhatap bulabileceğin bir web sitesinden almak. (Amazon, Hepsiburada)
Telefon garanti tipi(ithalatçı mı yoksa distrübitör garantili mi?)
En çok sorun olan kısım garanti kısmında oluyor, ıthalaçı garantili ürünler daha çok yurt dışından ucuza getirilip Türkiye'ye kayıtları yaptırılarak satışa sunuluyor ve ithalat ettiren kişi ya da kurum garantileri için başka şirketler ile anlaşıyor (KVK, genpa vb.)
Distrübitör ise direkt ürünün kendi markası (Samsung, Huawei, Apple) garanti ve servis bakımını üstleniyor.
Yanlışım varsa diğer arkadaşlar düzeltirlerse sevinirim.

Tamamen şans işi düzgün gelmesi, daha bir hafta olmadı n11 üzerinde ki samsungtürkiye mağazasından telefon sipariş ettim mağaza onaylı, müşteri memnuniyeti de iyi ama telefon bildiğin samsung markalı ayakkabı kutusunun içine konulup yollanmış ne bir balonlu poşet ne bir köpük yani yol bozuk olsa, viraja biraz hızlı girilse o kargo devrilse, kargocu sert davransa gitti telefon.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı