İnternetten virüs bulaşması nasıl engellenir?

Colleseus

Kilopat
Katılım
16 Haziran 2014
Mesajlar
236
Makaleler
1
Çözümler
1
Yer
Karaman
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğretmen
Öncelikle iyi günler, sorunumuza gelirsek internette dolaşırken ister istemez saçma sapan virüs gibi şeyler geliyor ve temizlemesi hayli zahmetli. Bazısı baya sorun yaratırken bazıları ana sayfamı değiştiriyor ki bu en çok sinirlendiğim şey. Bu gibi virüsleri nasıl temizleyebilirim ve nasıl engelleyebilirim? Teşekkürler.
 
Firefox'a Adblock Plus eklentisini kurarak reklamları ayırt eder, sahte sitelere yönlendirilmezsiniz. Üzerine Avira Antivirüs kurunca tam koruma sağlamış olursunuz.
 
Arkadaşlar vasat AntiVirüs'ler önermeyin lütfen. (McAffe, AVG, Avira gibi..)

@Colleseus Kaspersky'nin deneme sürümünü indir. İndirdikten sonra Tam Tarama yap. Kaspersky en çok bilinen ve en iyi antivirüs'lerdendir. Kaspersky, Norton ve BitDefender. Bu 3'ünü Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş gibi düşün. Daha sonra Google Chrome'a (Chrome kullanıyorsundur büyük ihtimalle) Adblock Plus eklentisini ekle.

Eğer ana sayfan Portal Sepeti ise şu konuda çözümünü bulabilirsin :
[Çözüm] PortalSepeti Virüsünü Kaldırma Rehberi

Bu arada imzanda ''Windows 7 64 Bit'' yazıyor. En stabil, en güncel ve en iyi işletim sistemi olan Windows 10'a geçme vaktin çoktan gelmiş demektir.

@BrainHacker Norton 360 eski sürümü. Yeni sürüm ; Norton Security :)
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı