İnternetten Windows 8.1 Pro Keyi Alma

Muhammet Çepni

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, Freedoslu bir laptop için windows 8.1 pro almak istiyorum. Ordan windows 10 pro'ya geçeceğim. İnternetten sadece key alımı nasıl oluyor ve fiyat aralığı normal windowslara göre az olduğundan bir sıkıntı çıkar mı? İnternetten böyle windows alan varsa yardımcı olabilir mi, alabilecegim bir yer tavsiye edebilir misniz?

Arkadaşa katılıyorum. Ayrıca DreamSpark'ten ücretsiz Windows 8.1 keyi alabilirsin. Tek yapman gereken öğrenci olduğunu kanıtlayan herhangi bir resim yollaman. Senin olur başkasının olur farketmiyor, ders programını atanları bile onaylıyorlar. Yalnız Bu key üzerinden Windows 10'a yükseltme yapılamıyor maalesef.

Dreamsparktan Windows 8.1 Industry Pro aldım ancak Windows 10 yükseltmesini yapamadım, bu yüzden baska bir Windows almak istiyorum. Internetten Windows alıpta uzum vadede kullanan varmı, yani bir sıkıntı çıkar mı?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı