İnventus'a nasıl ulaşabilirim?

• Konuyu başlatan ulş
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 2.413

ulş

Centipat
İnventus sitesinden yaklaşık 3 gün önce bir sistem aldım telefon numaralarını 25 kere aradım her seferinde aramadan atıyor ne yapmak gerek? İçimde güven sorunu doğdu.

Genel bilgi için; [email protected] , Satış bilgisi için; [email protected] , Teknik destek için; [email protected] , Site ile ilgili;[email protected]

Bunun dışında numaradan ulaşabileceğinizi pek sanmıyorum ben sistem aldım kendilerinden daha ürün elime ulaşmadı, arıyorum kendilerini otomatik sistem koymuşlar sizi 30 dakika bekletiyorlar sırada 10 kişi var diye ondan sonra sıra size geliyor tam 30.dakikada sıra size geliyor ve telefonu kapatıyorlar iki kez aradım bir saat toplam 30.dakkada kapanıyor oto yani arayarak ulaşamazsınız mail yolunu seçin

+Numaralarına arama düştükten sonra tam olarak 30 dk bekletip sonra suratınıza kapatıyorlar eposta da attık ancak hala bir gelişme yok sistemin gelmesi ve dolandırmaktan tırsıyorum açıkcası daha önce siteyi kullanan varsa nasıl çözebiliceğimizi anlatabilirse sevinirim.
Genel bilgi için; [email protected], satış bilgisi için; [email protected], teknik destek için; [email protected], site ile ilgili;[email protected]

Bunun dışında numaradan ulaşabileceğinizi pek sanmıyorum ben sistem aldım kendilerinden daha ürün elime ulaşmadı, arıyorum kendilerini otomatik sistem koymuşlar sizi 30 dakika bekletiyorlar sırada 10 kişi var diye ondan sonra sıra size geliyor tam 30.dakikada sıra size geliyor ve telefonu kapatıyorlar iki kez aradım bir saat toplam 30.dakikada kapanıyor oto yani arayarak ulaşamazsınız mail yolunu seçin.

Aynısını bende yaşıyorum her yere mesaj da yolladım geri dönüş alamadım açıkcası korkuyorum 7500 TL'lik bir sistem aldım ve o parayla dolandırılmak istemem.

+Numaralarına arama düştükten sonra tam olarak 30 dk bekletip sonra suratınıza kapatıyorlar eposta da attık ancak hala bir gelişme yok sistemin gelmesi ve dolandırmaktan tırsıyorum açıkcası daha önce siteyi kullanan varsa nasıl çözebiliceğimizi anlatabilirse sevinirim.
Merak etmeyin dolandırılmassınız, ben de sipariş verdim 27'sinde bana not kısmında 5'inde kargoya verilicek denmişti, sizde aynı şekilde siteden hesabınıza girerek not kısmına bakın orda kargo günü verilmiştir, inventus güvenilirdir fakat bekletirler ve ulaşılmazdırlar.

Merak etmeyin dolandırılmazsınız, ben de sipariş verdim 27'sinde bana not kısmında 5'inde kargoya verilecek denmişti, sizde aynı şekilde siteden hesabınıza girerek not kısmına bakın orada kargo günü verilmiştir, inventus güvenilirdir fakat bekletirler ve ulaşılmazdırlar.

Mesaj vs gibi bir şey gelmedi 3 gündür hesap oluşturmadan aldım sistemi ayın 1'inde.

Mesaj vs gibi bir şey gelmedi 3 gündür hesap oluşturmadan aldım sistemi ayın 1'inde.
Ayın birinde sipariş verdiyseniz, 5 iş günü(hafta içi) içerisinde kargoya verilir, yani tahmini 8-9 Mayıs'ta elinize ulaşır merak etmeyin.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı