IObit uninstaller kullandım, ne yapmam lazım?

Hocam bahsedilen program öyle virüs, trojan falan değil sadece nereden indirdiğinize dikkat etmeniz gerekiyor. Programı upload yapanlar içine trojan atıyor programın adı kötüye çıkıyor :)

Bazı programları harbi sıkıntılı hocam. Denemesi bedava :D.

Ul*n adamlar o kadar kötülemişki IObit'i duyan kedi gören fare gibi korkuyor :D.

Bir arkadaş başka bir konumda silemediğim bir şeyi IObit'le silersin dedi sildim ve başkasıda IObit kullanma zararlı dedi böyle oldu yani.
Hocam bahsedilen program öyle virüs, trojan falan değil sadece nereden indirdiğinize dikkat etmeniz gerekiyor. Programı upload yapanlar içine trojan atıyor programın adı kötüye çıkıyor :)

Öncelikle kendi sitesinde downloada bastım ancak beni tamindir.com linkine attı. Ben bir şey olacağını sanmıyorum çünkü pcmde Kaspersky var.

Bir arkadaş başka bir konumda silemediğim bir şeyi IObit'le silersin dedi sildim ve başkasıda IObit kullanma zararlı dedi böyle oldu yani.

Bence kullanma uninstaller gibi programlar. Programı sildikten sonra program files vs. dosyalardan kalıntısını sil ve CCleaner'den regedit kayıt taraması yapıp temizle bu kadar.

Ul*n adamlar o kadar kötülemiş ki IObit'i duyan kedi gören fare gibi korkuyor :D.

Sildiğini gösterip sürekli kalıntı bir uygulamadan bahsediyorsunuz şu an. Umarım ağzınız yanmadan bu uygulamayı kullanmaktan vazgeçersiniz.

Sildiğini gösterip sürekli kalıntı bir uygulamadan bahsediyorsunuz şu an. Umarım ağzınız yanmadan bu uygulamayı kullanmaktan vazgeçersiniz.

Merak etme dostum, bu tür programlar kullanıp senin gibi arkadaşlar gibi tembellik yapmıyorum. Kalıntılarını kendim siliyorum miss.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı