IObit uninstaller kullandım, ne yapmam lazım?

Sildiğini gösterip sürekli kalıntı bir uygulamadan bahsediyorsunuz şu an. Umarım ağzınız yanmadan bu uygulamayı kullanmaktan vazgeçersiniz.

Ne? Şu an denetim masasından bu (iobit uninstallerı) uygulamayı silmedim mi? Bu arada silemediğim uygulama Apple software Update'di bir türlü silinmediği için bu yola girdim.
 
Merak etme dostum, bu tür programlar kullanıp senin gibi arkadaşlar gibi tembellik yapmıyorum. Kalıntılarını kendim siliyorum miss.
Siz kullanmıyorsanız lütfen insanlara da kullandırtmayın. Hiç yoksa Revo Uninstaller kullanabilir. Yine de hiç bir IObit yazılımı kullanılmaz.
 
Ne? Şu an denetim masasından bu (IObit uninstallerı) uygulamayı silmedim mi? Bu arada silemediğim uygulama Apple software Update'di bir türlü silinmediği için bu yola girdim.

Sen @Enes3078 hocamıza bakma. Arkadaşın kafa iyi sanırım...

Siz kullanmıyorsanız lütfen insanlara da kullandırtmayın. Hiç yoksa revo uninstaller kullanabilir. Yine de hiçbir IObit yazılımı kullanılmaz.

Bu programda iyi ama revo bence de daha iyi.

Bu arada CCleaner'da bir problem yok değil mi? Yükleyip kayıt defterini taratacağım.

CCleaner kötü diyenlere şunu de ¨Microsoft'un kullandığı programlar açığa sızdırıldığında CCleaner'de vardı¨. Onlar anlar :D.
 
Sen @Enes3078 hocamıza bakma. Arkadaşın kafa iyi sanırım...
Kafam iyi mi? Bak beni sosyalin bir çok üyesi tanır ve henüz böyle bir kafayla gelmedim. Umarım bir gün bu program hakkındaki gerçekleri anlayıp bu saçma uygulamayı kullandırtmaktan vazgeçersiniz.
 
Kafam iyi mi? Bak beni sosyalin bir çok üyesi tanır ve henüz böyle bir kafayla gelmedim. Umarım bir gün bu program hakkındaki gerçekleri anlayıp bu saçma uygulamayı kullandırtmaktan vazgeçersiniz.

Mizahtan anlamıyorsanız suçum ne. Benim bir lafım vardır: Haklısınız...

CCleanerda bir sıkıntı yok değil mi?

Kullan hocam kullan. Sıkıntı yok.
 
Sen @Enes3078 hocamıza bakma. Arkadaşın kafa iyi sanırım...,



Bu programda iyi ama Revo bence de daha iyi.
CCleaner Avast satın aldı.
Yani artık o da kullanılmaz ki zaten artık antivirüsler bile virüs diyor.

Sistem temizlik ve bakım için:
BleachBit ve taş çatlasa Wise Care 365 önerebilirim.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı