IObit yazılımları forumda yasaklansın

Yasaklansın?

• Evet

Oy: 843 87,2%
  • Hayır

Oy: 124 12,8%

• Oy verenlerin toplamı
    967
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende hiç sıkıntı çıkartmadı bu güne kadar. 4 bilgisayar topladım hepsinde kullandım.
Belki de 4 kere toplamanızın nedeni IOBit uygulamalarının yaşattığı performans düşüklükleri olabilir mi?

Şimdi sizin mantıkla gidersek Driver Easy diye program da var. Onu da kullanıyorum arada güncel driver çıkmış mı diye kontrol amaçlı bakıyorum yani.
Touchpad sürücüsünü yanlış kurdu. Şimdi bu o programın kötü olduğunu gösterir ve onu da yasaklayalım
Driver programı performans kaybı yaşatmaz. Driver kurar. Doğru kurarsa doğru çalışır yanlış kurarsa yanlış çalışır, hata verir. Sitesine gider indirirsiniz tekrar kurarsınız ve sorun çözülür. Diğer programların da ayarlarını yaparken açıklamalara dikkat ederek kullanın derim.

Driver sorunundan kimse format atmaz... Bu da buraya not olarak düşülsün.
Performans kaybını yaşatan şeyler işlemcinin arkaplanda tükettiği gereksiz yük ve servisler sebebiyle falan olur.

Adamın biri de demiş ki 4 bilgisayar topladım. Ya onu bile bilgisayarı çöp etmiş de adam gitmiş yenisini almış muamelesi yapmışsınız...

4 farklı bilgisayarda sorunsuz sürücü kurdum diyor
Ben ise en az 20 farklı bilgisayarda kullanmışımdır. Belki daha fazla. Benim tecrübelerim de iyi yönde. Arada bir tane sürücüyü bozuk kurdu diye çamur atmaya gerek yok.
100 driver düzgün kursun, birini bozuk kurdu diye çöp diyelim.

Belki de 4 kere toplamanızın nedeni IOBit uygulamalarının yaşattığı performans düşüklükleri olabilir mi?
Aynen öyle topladım sistemi kurdum, driver booster ile sürücüleri kurdum, baktım performans alamıyorum 3 kere daha topladım
1 kere yanlış sürücü yükledi onuda gidip online olarak indirip kurdum. Programın artıları da var gözünüzden kaçabilecek sürücüleri kurması işi çok iyi bilmeyen kişilere yardımcı olması gibi artıları var yasaklanmalı ! düşüncesi çok yanlış. Böyle düşünürsek tonla burada yasaklanması gereken program var driver boostera gelene kadar. Benim fikrimce burası bir forum herkesin kendi sistemi var kendi sorunları var nasıl çözeceğimiz bize kalmış bu sorunları. Birbirimize yapabileceğimiz en büyük şey öneride bulunmak, biri de driver booster hakkında yardım istiyorsa veya kullanmak istiyorsa bunun önüne geçmemeliyiz.

Ağa siz beceriksizsiniz uygulamaya laf etmeyin hiç her kurduğum pc ye driver boosteri kurmuşumdur bir tanesinde bile sorun yaşamadım. Ne yanlış güncelleme nede hata güncelleme gibi.
Nasıl beceriksiz olalım programda zaten sadece 2 tane tuş var biri aratıyor en güncel sürücüyü (!) diğeri kuruyor. Programın hatası yine biz olduk ya XD.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…