IObit yazılımları forumda yasaklansın

Yasaklansın?

• Evet

Oy: 843 87,2%
  • Hayır

Oy: 124 12,8%

• Oy verenlerin toplamı
    967
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şahsen benim kullandığım programları var. Kullanmayı bilene faydalı olabiliyor. Ayrıca oy kullanan sayısı az. O yüzden değerlendirmesi doğru olmaz bence.
Daha önceki ankette sadece evet seçeneği vardı ve 80 küsür oy almıştı.
Şimdi muhtemelen o kişiler konuyu bıraktı o yüzden oy sayısı az.

Şahsen benim kullandığım programları var. Kullanmayı bilene faydalı olabiliyor. Ayrıca oy kullanan sayısı az. O yüzden değerlendirmesi doğru olmaz bence.
Anket değişmeden önce evet sayısı 62'idi.

Bence virüs bulunmayan ve legal olan programların yasaklanması pek makul değil.
Sisteme zarar veriyor, özellikle Driver Booster birçok mavi ekranın başlıca sebebi. Kullanıcının iyiliği isteniyor, bu nedenle böyle bir talep var.

Bence virüs bulunmayan ve legal olan programların yasaklanması pek makul değil.

Virüs bu hocam virüs virüsten beterdir belirtirim GTX 1050 Ti kartıma GTX 1060 yazılımı kuran bir program ve mavi ekranlarla dolu bir program. Bilgisayar hızlandırma ayağına yavaşlatan bir program. Virüs programı diye bilgisayardaki hiçbir şeyi algılamayan bir program. Malwarebytes'ın veri tabanını çalmaya çalışan bir şirket.

Virüs bu hocam virüs virüsten beterdir belirtirim GTX 1050 Ti kartıma GTX 1060 yazılımı kuran bir program ve mavi ekranlarla dolu bir program. Bilgisayar hızlandırma ayağına yavaşlatan bir program. Virüs programı diye bilgisayardaki hiçbir şeyi algılamayan bir program. Malwarebytes'ın veri tabanını çalmaya çalışan bir şirket.
Bana da GT630 yerine 620 kurmuştu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı