IObit yazılımları forumda yasaklansın

Yasaklansın?

• Evet

Oy: 843 87,2%
  • Hayır

Oy: 124 12,8%

• Oy verenlerin toplamı
    967
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gayet net bir şekilde konuştum halbuki. Oradan buradan bu programın ismini duymuş kişiler bu program hakkında bilgili değildir. Bu durumda bu tarz programları kullanmanın bilgisayarda sorunlar çıkarabileceğini önceden bildirmek gerekir.
Şöyle bir program var ama şu gibi sorunları çıkarabilir gibi ikazlar yapılabilir zaten bir kaç mesaj üstte belirttiğim gibi bu konu ile ilgili çözüm konuları açıp konulara yönlendirip kullandırtmak daha mantıklı. Yasaklamakla olmaz :)

Evet yasaklanmalı. Gördüğüm her sürücü konusunda bir tane öneren çıkıyor.

Geçenlerde bilgisayarıma adware bulaştı. Bilgisayar açıldıktan hemen sonra sağ alt köşede Instagram takipçi satın alma, beğeni satın alma reklamı çıkıyordu. Antivirüs de uyarı verdi. Virüsün nerede olduğunu falan yazıyordu. Baktım, Driver Booster yazıyor bulunduğu yere. Ben de hemen kaldırdım. Kaldırdıktan sonra adware de yok oldu. Birkaç tane tarayıcıya da bulaşmış onu da AdwCleaner ile kaldırdım.

Bir ara da CS:GO, bilgisayarımda Driver Booster (yine) yüklü olduğu için VAC uyarısı yapıyordu. Matchmaking sunucularına giremiyordum. Kaldırınca o sorun da ortadan kalktı.
Karar sizin, ben bu yüzden IOBit'in Driver Booster benzeri programlarını yüklemiyorum.

Geçenlerde bilgisayarıma adware bulaştı. Bilgisayar açıldıktan hemen sonra sağ alt köşede Instagram takipçi satın alma, beğeni satın alma reklamı çıkıyordu. Antivirüs de uyarı verdi. Virüsün nerede olduğunu falan yazıyordu. Baktım, Driver Booster yazıyor bulunduğu yere. Ben de hemen kaldırdım. Kaldırdıktan sonra adware de yok oldu. Birkaç tane tarayıcıya da bulaşmış onu da AdwCleaner ile kaldırdım.

Bir ara da CS:GO, bilgisayarımda Driver Booster (yine) yüklü olduğu için VAC uyarısı yapıyordu. Matchmaking sunucularına giremiyordum. Kaldırınca o sorun da ortadan kalktı.
Karar sizin, ben bu yüzden IOBit'in Driver Booster benzeri programlarını yüklemiyorum.
Kullandığınız program legal miydi?
Crack vb. kullandıysanız o yapıyor olabilir mi?

Kullandığınız program legal miydi?
Crack vb. kullandıysanız o yapıyor olabilir mi?

Açıkçası bence virüs Driver Booster konumuna kurulmuş bence.
Ama gerçekten öyleyse yok artık Lebron James.
Sigara da zararlı, yasaklanmalı mı? Yasakçı zihniyetten kurtulun.
Açıkçası bence yasaklanmalı :D.

Ciddi anlamda linç gelecek ama bence intihar kapsamına giriyor.
Yasakçı biri değilimdir ve herkese saygım var ultra bağnazlar dışında (konu dışı konuşuyorum). Fakat cidden bu kadar zararı olan bir şeyi, Ozzy Ozbourne bile en zoru sigarayı bırakmaktı derken neden olmasın.

Aynı zamanda toplum sağlığını da tehlikeye atıyor, tek kendini değil herkesi etkiliyor.
(Ozzy Ozbourne hakkında bilgi) (Tıp literatüründe bulunan her türlü uyuşturucuyu, ilacı kullanmış, birçok maddeye bağımlılığı olmuş Heavy Metal solisti. Bugün bütün bağımlılıklarını bırakmış olarak ailesiyle yaşamaktadır. Evliliğinin ve çocuklarıyla ilişkisini düzeltmiştir. -mümkün olduğunca-)

Açıkçası bence virüs Driver Booster konumuna kurulmuş bence.
Ama gerçekten öyleyse yok artık Lebron James.

Açıkçası bence yasaklanmalı :D.

Ciddi anlamda linç gelecek ama bence intihar kapsamına giriyor.
Katılıyorum, içen kişi kendini göz göre göre öldürüyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı