IObit yazılımları forumda yasaklansın

Yasaklansın?

• Evet

Oy: 843 87,2%
  • Hayır

Oy: 124 12,8%

• Oy verenlerin toplamı
    967
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İş yavaş yavaş buna döndü. Şikayetçi değilim.

zxc.jpg

İşte bu yüzden WHQL yani onaylı sürücüler kullanılmalı. Yoksa Beta aşamasındaki sürücülerle çok sorun yaşarsınız.
Yukarıda bahsettiğim olay WHQL onaylı sürücü ile oldu. Windows Update'in kurduğu eski sürücünün üstüne yeni sürücü kurarken mavi ekran alıyordum ve var olan sürücü de bozulmuştu. DDU ile düzelttim. Kısacası AMD sürücüleri çöp.

Konu sadece Driver Booster'a doğru kaydı iyice. Evet, en belalısı o tabii ki ama genel olarak kendisinde de sıkıntılar var.

Geçmişte MalwareBytes'ın veritabanını çalmakla suçlanan bir geliştirici kaliteli bir uygulamalar geliştirse bile ürünlerine ön yargıyla yaklaşırım ben.
Üstünde durdum ama en belalı programları DB.

Şu programları yasaklayın da siz de kurtulun biz de kurtulalım.

Yukarıda bahsettiğim olay WHQL onaylı sürücü ile oldu. Windows Update'in kurduğu eski sürücünün üstüne yeni sürücü kurarken mavi ekran alıyordum ve var olan sürücü de bozulmuştu. DDU ile düzelttim. Kısacası AMD sürücüleri çöp.
Program aracılığı ile yüklemek yerine, konsol üzerinden kendim yüklüyorum. Alternatif bir çözüm. :D
(atikmdag.sys)

Program aracılığı ile yüklemek yerine, konsol üzerinden kendim yüklüyorum. Alternatif bir çözüm. :D
(atikmdag.sys)
Program aracılığı derken? Ben AMD'nin kendi sürücüsünü kendi sitesinden indirip kurarken mavi ekran aldım. IObit konusu altına yazdım diye karışıklık olmasın. Ana fikir AMD sürücülerinin çöp olması. :)

Konsoldan nasıl kuruyorsunuz anlayamadım? :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı