IObit yazılımları forumda yasaklansın

Yasaklansın?

  • Evet

    Oy: 843 87,2%
  • Hayır

    Oy: 124 12,8%

  • Oy verenlerin toplamı
    967
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben IObit Game booster 3.4 sürümü kullanıyorum. Biraz işimi görüyor. Onu dışında hiçbir program önermiyorum.
 
Windows 10'a geçmeden önce Driver Booster kullandım ve yanlış ses sürücüsü kurmuştu, amma uğraştırmıştı beni.
 
Arkadaşlar öncelikle hepinize merhabalar.
Biliyorsunuz forumda hepimiz illa bir defa Driver Booster ya da IObit malware Fighter yazılımlarının tavsiye edildiğini görmüşsünüzdür ve driver pack solution programını (dps istek üzerine listeye eklendi)
Ve araştırma yapanlarımız da bu yazılımların gıcıklıklarını uygulamalı ve uygulamasız görmüştür. Mesela bende GT630 yerine 620 sürücüsü kurmuştu gıcık.
Burada bir oylama başlatıyorum lütfen bu konuyu imzanıza ekleyin ve oy ver butonun basın.
@Recep Baltaş @Ali Güngör
İyi forumlar.

Evet yasaklansın. Bugüne kadar IObit uninstaller kullanıyordum. İmzamdaki 2.PC'yi. Windows 10'u geçen gün virüs bulaştırdı. Tekrardan Windows 10 kurdum. Diğer IObit programlarını da testten geçirdim. Onları da virüslü buldu. Yasaklansın bu IObit denen soysuz.
 
Ben mecburiyeten kullandim sorun yok?
 
Bu saçma program (küfür etmek istemiyorum) daha dün format attım Driverpack adlı programı yükledim ve bilgisayar kafayı yedi hani bilmem başka birşey mi yaptım ama daha yeni formatlıydı sadece bilgisayarın ana ihtiyaçlarını karşılıyordum (driver güncelleme vs.) küçük bir driver sorunu yüzünden driverpack i yükledim ancak korktuğum başıma geldi malesef saçma sapan yazılımlar yükledi veya bu yazılımları yükleyen IQBit de olabilir (Advanced system care,Driver Booster,Driverpack kaldırdım düzeldi) bilgisayara virüs programı yüklemeden hızlı bir şekilde sistem geri yükleme yaptım formatı yeni attığım zamana ve Combofix yükleyip temizledim keylogger kontrolu yaptım (gereksizdi ama bilgisayarın güvenliğinden şühpeleniyordum) ve kısacası 1 saat uğraştan sonra hiçbirşey kalmadı uygulamalara suç atmıyorum tam olarak ama onlardan kaynaklı olabilir siz elle yükleyin driverlarınızı benden bir tavsiye artık hiçbir yazılıma güven olmuyor huh nokta 😁
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı