[IOBluetoothHCIController][start] -- completed hatası

Önerilerin için teşekkür ederim ama iatkos ml3u veya orjinal unibeastle kurma arasında fark var mı?
Bazı forumlarda direk link vermiş bunlar orjinal indirmeyle aynı mı yani bunlarla unibeast kullanarak kurulum yapabilir miyim?
Sonuç olarak sizce en iyi ve rahat yol hangisi? Lisans almaksızın hangisi? Lisans almanın kurulum açısından cidden artısı var mı?Pandora box la kurulumun artısı nedir?
Neden Unibeast değil mesela? Bu işi detaylı öğrenmek istiyorum.
Sistemi kullanacağımdan değil çünkü kurulumu yapma hevesimi alıcam sonra kullanmam bile. Şimdiden teşekkür.

- - - Güncellendi - - -

Talatimac ALLAH ne muradın varsa versin ŞEF de :D
Şimdi kurdum ne yapmalıyım.Kextlerim için Multıbeast falan mı yukleyeyim. Ekranın en üst sağındakı kısma tıkladıgımda panel acılıyor ya hani o panel acılırken kırmızı kırmızı kareler belırıp yokoluyor sonra bunu nasıl gıderebılırım.

Sürücüler için falan ekstra bi seçim gerekmiyor mu yani? Kext vs. ds3h pack gibi bir şey buldum da o yüzden soruyorum. Sildiğim Grapghıc dosyaları yüzünden bi de sanırım ekramda hafif titreme oluyor pencereleri taşırken?

Tamam güzel abim öğrenicem senin için:D Ya aslında ekran kartı al kurtul dersen de alıp kurtulurum da yine de benim kafamda takılı kalır bilio musun niye hd4000 desteklemesine rağmen böyle yapıyor diye:D
@Recep şef sen o tabloyu nereden buldun? Ara Ara bulamadım da:)

bir de bu komutlarda silme mi yapıyorsun eğer öyleyse direk transmacden usb üzerinden silip kurulum yapmayı düşünüyorum da./sbin/mount –uw /entere bas
rm –rf /System/Library/Extensions/AppleIntelHDGraphics.kext entere bas
rm –rf /System/Library/Extensions/AppleIntelHDGraphicsFB.kext entere bas
rm –rf /System/Library/Extensions/AppleIntelHDGraphicsGA.plugin entere bas
rm –rf /System/Library/Extensions/AppleIntelHDGraphicsGLDriver.bundle entere bas
rm –rf /System/Library/Extensions/AppleIntelHDGraphicsVADriver.bundle entere bas
reboot entere bas

Her şey tamam. https://www.technopat.net/forum/mac-os-x/29739-mac-os-x-mountain-lion-10-8-5-usb-imaji.html
Yukarıda belirtilen linkteki içeriği usb' e aktardıktan sonra transmac ile
aşağıda belirtilen

/System/Library/Extensions/AppleIntelHDGraphics.kext entere bas
/System/Library/Extensions/AppleIntelHDGraphicsFB.kext entere bas
/System/Library/Extensions/AppleIntelHDGraphicsGA.plugin entere bas
/System/Library/Extensions/AppleIntelHDGraphicsGLDriver.bundle entere bas
/System/Library/Extensions/AppleIntelHDGraphicsVADriver.bundle entere bas

kextleri sildikten sonra hiçbir ayarla oynamadan başarılı ve muazzam hızda bir sistem kurdum. Lakin;
Kurulum sonrası chameleon ve multibeast yüklememe rağmen, açılışta yüklenen bootloaderlarla sistemim açılamadı.
Ben de Usb'yi F12 ile seçtim ve Clover Boot u eklemeye çalıştım fakat Clover boot u Usb e yazıyor.
Yani iki adet clover boot options çıkması gerekirken bir adet çıkıyor.
Hani Alper arkadaşımız sağdakini seçin dediği rehber var ya, işte burada sağda çıkmıyor o.Sistemim harika ama usbden boot etmek ve sürekli bir usb mi doldurmak istemiyorum.
Yardımlarınızı bekler şimdiden teşekkürlerimi sunar, saygılarımla arz ederim.

Türkçe banı yiyince böyle oluyor insan:)

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı