Zor bir iş. Eskiden olabiliyordu ama kesin olacak diyede bir şey yoktu. Şimdi hiç dönüş yok.Eskiden eski shsh kayıtları ile mümkün oluyordu fakat şimdi durumu tam bilmiyorum biraz araştırma yapmak gerek. Eğer jailbreak gibi bir işleme çok uzaksanız zaten olmaz.
Öyle demeyin. A7 cihazlar, 10.2-10.3.3 sürümlerine ait SHSH2 kayıtlarıyla JB yapılabilen bir sürümden iOS 10'a dönebilir. Hatta JB olmasa da DFU Nonce Collision yöntemiyle 12.3.1'den 10.2'ye döndüm meselaŞimdi hiç dönüş yok.
Ben zaten yeni işlemciler için söyledim hiç dönüş yok diye. Yoksa eski işlemcilerde dönüş olabiliyor bir kısmında.5s kullanıyor, jailbreak yapabiliyor ve SHSH2 kaydınız mevcut olsaydı dönebilirdiniz.
Öyle demeyin. A7 cihazlar, 10.2-10.3.3 sürümlerine ait SHSH2 kayıtlarıyla JB yapılabilen bir sürümden iOS 10'a dönebilir. Hatta JB olmasa da DFU Nonce Collision yöntemiyle 12.3.1'den 10.2'ye döndüm meselaAma hem uzun sürüyor hem de sadece SHSH2 kaydına sahip olmak yetmiyor maalesef.
Biraz zor mu, evet. Fakat hiç mi dönüş yok, evet varTabi konu sahibi 6s kullandığından onun için mümkün değil tabi iOS 10'a dönmek.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.