iPhone 5S kullanıyorum. %40 zam gelmişken telefonu satmaya karar verdim açıkcası bunun yerine daha iyi performans veren telefon almayı düşünüyorum ama merakımdan bir konu açıp size bu soruyu sormak istiyorum. Bildiğiniz gibi Apple yeni ürünlere geçilmesi için bazen saçma işler yapabiliyor gerçi bu öyle değil ama neyse. Araştırma yaptım ve birkaç kişi eski model iPhone'de İOS güncellemesi yapıldıktan sonra yavaşlama oluyor diyorlar. Ben kararsız kaldım açıkcası sizce yapmalı mıyım?
Hangi iOS sürümündesiniz bilmiyorum ama iOS 11.4.1 kullanıyorum. Batarya ömrü 11.4'ten daha iyi gibi. Onun dışında performansı idare eder, ama Multitasking bence hala kötü.
Sana şunu söylemeliyim ki hala yüksek iPhone cihaz kullanan kişiler bile ios 11 sıkıntılar ile karşılaşabiliyor ios 10 sıkıntısız bir işletim sistemi tavsiyem ios 12 bekle ios 11.4.1 geçersin şarj veya performanstan sıkıntı yaşarsın önceki sürüme dönmek istediğinde sıkıntı yaşarsın
Hangi iOS sürümündesiniz bilmiyorum ama iOS 11.4.1 kullanıyorum. Batarya ömrü 11.4'ten daha iyi gibi. Onun dışında performansı idare eder, ama Multitasking bence hala kötü. Eki Görüntüle 316465
iPhone 5s. Evet, WiFi ile kullandım. Hücresel veri tabii ki daha çok şarj tüketir. Ama yine de bu kadar ekran süresi almam ilginç oldu. Eki Görüntüle 317316
Bu kullanımınıza göre değişir. Eğer çok oyun oynayan biriyseniz, WiFi yerine hücresel veri kullanıyorsanız, parlaklığınız yüksekse vs. şarjınız daha kısa sürede biter.
Bu kullanımınıza göre değişir. Eğer çok oyun oynayan biriyseniz, WiFi yerine hücresel veri kullanıyorsanız, parlaklığınız yüksekse vs. şarjınız daha kısa sürede biter.