IOS 11.4.1 Jailbreak var mı?

Herhangi bir sürüm veya model için Jailbreak bilgisi almam gerektiğinde her zaman Jailbreak Subreddit'indeki Jailbreak Charts kısmını kullanırım. İlgilenenler için link bırakıyorum.

escapeplan/guides/jailbreakcharts - jailbreak

@fcikmaz Electra ile iOS 11.4 Jailbreak işlemini yapabilirsin tabii ama bunu sadece iOS 11.4 Beta 1-2-3 için yapabiliyorsun. Beta 4 ve asıl sürümler için Electra'yı henüz kullanamazsın. Linkini attığın haberi düzgünce okusaydın sen de görebilirdin böyle olduğunu ;)

Herhangi bir sürüm veya model için Jailbreak bilgisi almam gerektiğinde her zaman Jailbreak Subreddit'indeki Jailbreak Charts kısmını kullanırım. İlgilenenler için link bırakıyorum.

escapeplan/guides/jailbreakcharts - jailbreak

@fcikmaz Electra ile iOS 11.4 Jailbreak işlemini yapabilirsin tabii ama bunu sadece iOS 11.4 Beta 1-2-3 için yapabiliyorsun. Beta 4 ve asıl sürümler için Electra'yı henüz kullanamazsın. Linkini attığın haberi düzgünce okusaydın sen de görebilirdin böyle olduğunu ;)
Hocam en sonuna beta sürüm içinmiş yazmıştım.:)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı