iOS 11 Beta Ücretsiz Kurulum

Makaleler
4
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba.
iPhone severlerin bildiği gibi WWDC'17 etkinliği bugün düzenlendi. Ve iOS 11 tanıtıldı. Şuan sadece gelişitiriciler için olan sürüm mevcut. Bunu kurabilmek için ise normalde UDID kaydı gerekiyordu. Ancak yeni bir yöntem ile gerek kalmadan kurulabiliyor.
Tek yapmanız gereken iPhone cihazınızdan bu linke girip profili kurmak:

http://danield3v.us/ios11/iOS_11_beta_Profile.mobileconfig

Kurulumdan ve restarttan sonra Ayarlar>Yazılım Güncelleme kısmından iOS 11 Developer beta" sürümünü kurabilirsiniz.

Kaynak:

iOS 11 Dev profile link here !! • r/ios

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben yükledim dün gece. İlk denetimlerim ilk beta olduğu için çok fazla bug var sabır gerekiyor. Tabi şarj da çok dengesiz su gibi akıyor maşallah. Ama arayüzü sevdim kontrol paneli cici olmuş. 3D Touch deskteleyen modellerde geliştirme var mesela flaş düğmesine sert bastığımızda şöyle cici bir ayar karşılıyor bizi. Ha ilk başta farketmesek de kontrol paneli ayarlarında ekran kaydetme opsiyonunu keşfettim ekran kaydetme özelliği de gelmiş. Aldığımız ss’leri dizenlememize yarayan bir kısım da gelmiş
IMG_0653.PNG
IMG_0654.PNG
IMG_0659.jpg
IMG_0655.PNG

Dosya Ekleri

• IMG_0656.PNG
    IMG_0656.PNG
    269,8 KB · Görüntüleme: 140
Ben de konuyu açtığım sıralarda kuruyordum. iOS 5 de dahil tüm ilk betaları kullandım. Şimdiye kadar Beta 1 olup da en hatasız çıkan sürüm diyebilirim. iOS 6 Beta 1 bile bu kadar stabil değildi :D

En sevdiğim özellik ise, iPhone 7 ve iPhone 7 Plus için NFC özelliği tüm uygulamalara açıldı. Umarım bizim bankalarımız da yeni API'ler ile uygulamalarını bir an önce güncellerler.

Arkadaşlar iOS 11 yükledim WhatsApp da bir bug oluştu ss alıp atayım çözümü için birşeyler söylerseniz sevinirim Eki Görüntüle 239568
Bu gibi buglar normal Whatsapp iOS 11 için uygun olmayabilir buna diğer uygulamalar da dahil. Gelecek güncellemelerle ve uygulamaların alacağı güncellemelerle düzelecektir sabır.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı