kaigonhq
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
Çok anlamsız değil mi? Bende anlam veremedim. Olayı anlatayım. İOS 11 geldi evdeyken internet erişimim çok iyi olmadığından biraz geç yükleyebildim. Yükledikten sonra telefonda pek bir şey yoktu. Bu arada telefonum "Iphone 6 Plus". Sonraki gün okula gittim. Bizim okula telefon götürmek yasak aslında yasak değil telefonu götürebiliyorsunuz ama birinci derste telefonlar toplanıyor ardından öğle arasında tekrar veriyorlar. Öğle arası bitince tekrar toplanıyor ve son ders veriyorlar. Her neyse sabah gittim okula dersin başlamasına 20 dakika falan var telefonla oynadım hiç bir problemi yoktu. Ardından telefonu dolaba koydum öğlen aldığımda telefonun dokumatiği basmıyordu. Yani ilk başta hem kendi kendine basıyordu hem benim bastığım yerlere basıyordu. Telefonu başka birinin oynamasına imkan yok. Yani anahtarlar sadece öğretmenlerde var. Telefonumun garantisi bitti. Bende online destek ile konuştum telefonu iTunes ile güncellememi söylediler. Güncelledim bir değişme yok. Servise yollayacak durumum yok benden dünyanın parasını alacaklar ve o kadar hak etmiyor.
Son düzenleyen: Moderatör: