Bende sabırsızım şuan beta 12 kullanıyorum GM yüklemedim boşuna kim uğraşacak bir kaç güne yayınlanacak diye. Bende bekliyorum yayınlansın anında DFU ile güncelleme yapacağım. Ama cidden 11’e göre performanslı.
Temiz kurulumun ne gibi bir avantajı var merak ediyorum. iTunes üzerinden yapmak isterim fakat evimde internet yok. Mecburi telefon üzerinden yapacağım.
Temiz kurulumun ne gibi bir avantajı var merak ediyorum. iTunes üzerinden yapmak isterim fakat evimde internet yok. Mecburi telefon üzerinden yapacağım.
Temiz kurulum hep tavsiye edilir. Daha stabil çalıştığını söylüyor bir çok kullanıcı. Ben güncellemeleri şöyle yapıyorum. 11’den 12’ye geçerken DFU ile güncellerim. Ama 12 yüklü diyelim yeni 12 sürümü geldi mesela 12.1 normal telefondan güncellerim. Büyük güncellemeleri DFU ile yüklemeyi tavsiye ediyorlar hatta Apple müşteri hizmetlerindeki üst düzey yetkilide bunu öneriyor. Şöyle düşünün Windows 10’da nasıl 1709’dan 1803’e güncellerken temiz kurulum yapın deniyorsa durum aynı. Yükseltme ile geçenlerde sorun yaşayanda var yaşamayanda. Benim arkadaşımda 6s var İOS 9’dan beri hep telefondan güncelledi hiç sorun yaşamadı. Ama ben yaşamıştım.
Biraz şans gibi bir durum.
Konunun yeri bura değil fakat sadece “moderatör” yazısını görünce merak ettim. Süper moderatörden farkınız nedir acaba? Bir an “Did you mean Süper Moderatör?” dedim içimden.
Konunun yeri bura değil fakat sadece “moderatör” yazısını görünce merak ettim. Süper moderatörden farkınız nedir acaba? Bir an “Did you mean Süper Moderatör?” dedim içimden.