iOS 13 Beta IPSW Dosyaları

Ben yapacaktım bu IBEC sorunu çözülmüyor arkadaşlar 1000 kere silip yüklesemde driverı değişen bir şey yok kalıyor öyle başka çözüm bilen var mı

Bir şey soracağım ipsw dosyalarını iTunes'tan DFU modda yükleyeceğim fakat herhangi bir backup almam gerekir mi, ipsw yüklendiğinde her şey siliniyor mu?

İphone X Google Drive linkleri hata veriyor. Alternatif 2'de ise 2 gün sürüyor indirme.

İphone X Google Drive linkleri hata veriyor. Alternatif 2'de ise 2 gün sürüyor indirme.

Dosyayı kendi Google Drive'nıza kaydedin, ondan sonra kaydettiğiniz dosyanın üstüne sağ tık yapıp kopya oluştur'a basın. Ondan sonra o kopyayı indirebilirsiniz.
Bir şey soracağım ipsw dosyalarını iTunes'tan DFU modda yükleyeceğim fakat herhangi bir backup almam gerekir mi, ipsw yüklendiğinde her şey siliniyor mu?

Şuan iTunes'den yüklenmiyor diye biliyorum, benim attığım linkteki yöntemle yaptığımda dosyalarım silinmedi.

Dosyayı kendi Google Drive'nıza kaydedin, ondan sonra kaydettiğiniz dosyanın üstüne sağ tık yapıp kopya oluştur'a basın. Ondan sonra o kopyayı indirebilirsiniz.

Şuan iTunes'den yüklenmiyor diye biliyorum, benim attığım linkteki yöntemle yaptığımda dosyalarım silinmedi.

İşe yarada çok teşekkür ederim.

ERROR: Firmware file ios13.ipsw does not exist.
Bu hatayı alıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı