iOS 13 Beta IPSW Dosyaları

Dosyayı kendi Google Drive'nıza kaydedin, ondan sonra kaydettiğiniz dosyanın üstüne sağ tık yapıp kopya oluştur'a basın. Ondan sonra o kopyayı indirebilirsiniz.

Şuan iTunes'den yüklenmiyor diye biliyorum, benim attığım linkteki yöntemle yaptığımda dosyalarım silinmedi.
Teşekkürler!

Arkadaşlar telefondan beta sürümü yükledikten sonra güncellemeyi indiriyorum ama güncellemeyi yükle dedikten sonra ios13 developer beta2 yüklenirken bir hata oluştu hatası alıyorum. Güncellemeyi silip tekrar yükledim telefonu bir çok kez açıp kapattım ama hala aynı sorunu alıyorum. Bu konuda bilginiz varmı

Arkadaşlar ipsw yerine konfigürasyon profili ile yüklemek daha basit olmaz mı? Bende bir konfigürasyon profili var ama nasıl paylaşıldığını bilmiyorum. Ben 1 ay önce iOS 13’ü yüklemiştim.
Eğer konfigürasyon profilinin nasıl paylaşıldığını bilen arkadaşlar varsa bana söylesinler ben paylaşabilirim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı