iOS 13 hakkında ne düşünüyorsunuz?

Daha fazla  
19 Eylül'de yayımlanacak. Beta kullananlara sormak istediğim pil ve günlük kullanımda performansını nasıl buluyorsunuz?
iPhone 7 için son beta yüklemeye değer mi? Sabırsızlıkla bekliyorum.

iPhone 6'ya gelmediği için bir şey düşünemiyorum. :(
6s'e getirdiniz bari 6'ya da getirin ne olacak... 7 kullanıyorum ve telefonun hızlanacağını aynı oranda bataryanın biteceğini düşünüyorum. Henüz beta kullanmadım okuduğum kadarıyla yazdım.

Kesinlikle yüklenmesi gereken bir güncelleme. Performans artışı var ve pil konusunda önceki sürümlerden eksiği yok. 6S cihazımda performans artışı var.
6s'e getirdiniz bari 6'ya da getirin ne olacak... 7 kullanıyorum ve telefonun hızlanacağını aynı oranda bataryanın biteceğini düşünüyorum. Henüz beta kullanmadım okuduğum kadarıyla yazdım.
İphone 6 cihazlarda 1 GB RAM var. Artık güncelleme almaması normal. 1 GB RAM olan telefonlara Apple yine iyi güncelleme verdi.

Kesinlikle yüklenmesi gereken bir güncelleme. Performans artışı var ve pil konusunda önceki sürümlerden eksiği yok. 6S cihazımda performans artışı var.

İphone 6 cihazlarda 1 GB RAM var. Artık güncelleme almaması normal. 1 GB RAM olan telefonlara Apple yine iyi güncelleme verdi.
Buna ek olarak iphone 6'nın işlemcisi de fazla geride kalıyor.

5 Yıldır güncelleme alıyor zaten iPhone 6 artık almama vakti gelmişti. Bu arada kısa bir süre kullandım bir problem yoktu pil performansında bir fark göremedim ama daha akıcı hissetmiştim. Karanlık mod çok hoşuma gitti.

iPhone 6 var bende de. Fena cihaz değil ama biraz güçsüz geldi. Ekranın büyümesi ve kasanın incelmesi çok iyiydi. kamera iyileştirmeleri yapıldı da. iPhone 6S kadar olmasa da %40lık bir performans artışı gelmeliydi. Gelen artış çok az oldu.

iPhone X'te bana pil performansı daha iyi gibi geldi, karanlık modu ve yeni gelen özellikleri (Aklımda kalanlardan; ses açma kapama olayı iyi oldu. İki AirPods'u aynı anda kullanmak çok kullanışlı.) de sevdim. Sadece Fotoğraflar uygulamasına ve haptic touch denen olaya çok alışamadım.

3 gün daha bekleyip kararlı sürümünü yükleyin :D

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı