IOS 13'den iOS 10 geçebilmek mümkün mü?

Hitman38

Hectopat
Daha fazla  
Başlıkta belirttiğim gibi böyle bir şey mümkün mü? Biraz araştırdım ama 13'den 12'ye gibi şeyler çıktı. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır değil. Yüksek ihtimalle SHSH kayıdınız yok -çok yüksek ihtimalle-, SHSH kayıdınız olsa bilse JB lazım 13 sürümüne. JB ise sadece macOS ile yapılıyor.

Hem 10 sürümüne destek yok, bizzat ben kullanıyorum iPhone 6 cihazımda, ne yapacaksınız ki? Telefonu "alo" demek için kullanacaksanız, bir tane 4S alın, JB ile iOS 6.1.3 sürümüne düşürün, taş gibi oluyor cihaz. Whatsapp, Instagram, Twitter yok tabii ki.

Hayır değil. Yüksek ihtimalle SHSH kayıdınız yok -çok yüksek ihtimalle-, SHSH kayıdınız olsa bilse JB lazım 13 sürümüne. JB ise sadece macOS ile yapılıyor.

Hem 10 sürümüne destek yok, bizzat ben kullanıyorum iPhone 6 cihazımda, ne yapacaksınız ki? Telefonu "alo" demek için kullanacaksanız, bir tane 4S alın, JB ile iOS 6.1.3 sürümüne düşürün, taş gibi oluyor cihaz. Whatsapp, Instagram, Twitter yok tabii ki.

iphone 7 cihazım var ama performanssından memnun değilim.sırf bu yüzden düşürmek istiyorum.Cevabın için teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı