iOS 14.1 ekran süresini güncel göstermiyor

Deffizy

Hectopat
Katılım
14 Şubat 2020
Mesajlar
623
Çözümler
1
Arkadaşlar, cihazımı bugün iOS 13.7'den 14.1'e iTunes üzerinden güncelledim. Widgetler kısmına ekran süresini ekleyince güncel olan ekran süremi ilk eklemede gösteriyor fakat aradan 10 dakika falan geçtiginde hala ilk ekledigim zamandaki ekran süresini gösteriyor. Kısacası kendini güncellemiyor. Ayarlar kısmına girince güncel ve ilerlemiş olan ekran süremi görebiliyorum. Benimle aynı hatayı alan arkadaşlar var mı yoksa ben mi yanlış bir güncelleme yaptım?
 
Simdi baktim ekran suresi widgetina 3-5 saniye sonra guncelleniyor benim cihazimda.

Dostum bende sabit kalıyor maalesef. Widgeti silip tekrar koyuyorum ilk koydugumda güncel ekran süremi koyuyor onda sıkıntı yok ama 10 dakika falan daha kullanıyorum ekranı sonra widgete gidip baktımda ilerlememiş oluyor güncellemiyor kendisini ilk koydugum ekran süresinde kalmış. Bunun sebebi ne olabilir sence.
 
Bir sonraki guncellemelerle duzelir. Ama ipsw.me su site uzerinden cihazinin ipsw dosyasini indirip birde oyle kur iTunes uzerinden. Bu dosya indikten sonra cihazi itunes'a bagla guncellemeleri denetle kisminin uzerine gelip shift tusuyla birlikte bas akabinde indirdigin dosyasi sec birde oyle kurulum yap. Bu dedigin sorunu 3 cihazda daha denedim hepsinde calisiyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı