IOS 16.6 sürümü nasıl?

iOS 16.5.1 sürümünde bildirim paneli takılıyordu, durup dururken ısınıyordu ve WhatsApp, Instagram, Snapchat gibi yazılımlar aniden çöküyordu. Şu an iOS 16.6 sürümündeyim ve hiçbir sorun yaşamadım.
Yaklaşık 1 hafta geçti. Kamerada buglar var (ana sensörden geniş açıya geçerken ekran 1-2 saniyeliğine gri oluyor), Instagram’da hala aşırı ısınma var, arayüzde frame drop yedim ve bunu net bir şekilde söyleyebilirim pil tüketimi arttı.

IMG_0969.jpeg

Yaklaşık 1 hafta geçti. Kamerada buglar var (ana sensörden geniş açıya geçerken ekran 1-2 saniyeliğine gri oluyor), Instagram'da hala aşırı ısınma var, arayüzde frame drop yedim ve bunu net bir şekilde söyleyebilirim pil tüketimi arttı.

Eki Görüntüle 1883802

Instagram'da ısınma olayı bende de var. Ben normal seviyede olarak yazarken ekran beyaz dengemin 70 olduğunu unutmuşum. Ekran beyaz dengesi kapalı olduğunda bende de aşırı ısınma oluyor.

Yaklaşık 1 hafta geçti. Kamerada buglar var (ana sensörden geniş açıya geçerken ekran 1-2 saniyeliğine gri oluyor), Instagram’da hala aşırı ısınma var, arayüzde frame drop yedim ve bunu net bir şekilde söyleyebilirim pil tüketimi arttı.

Eki Görüntüle 1883802
SS alırken gelmeyen shortcut ekranı sorunu hala çözülmemiş ayrıca evet kamera tarafında garip gri olaylar var. 16.7 de düzelmezse 17'yi beklemekten başka çare kalmayacak (tabii 17 ayrı buglu bir sürüm olmazsa)

iOS 17 iOS 16'dan daha performanslı olursa geçeceğim olmazsa iOS 16.5'te kalacağım gibi duruyor o zaman. Peki iOS 16.6 16.5'e göre performans anlamında aynı mı, daha mı hatalı veya performans olarak bir gerileme mi var?
Performans anlamında bir fark göremedim. Daha hatalıydı.

Aralarında ne fark var hocam bir de sizden dinleyelim.
Ekran süresi düşük. Çok değil ama fark var. Gereksiz ısınmalar söz konusu olmuş. SS alırken shortcut gelmeme bug'ı daha sık yaşanıyor. Önceki sürümde daha az yaşanıyordu. Kamera tarafında bozulmalar mevcut. Geçişlerde bug var. Kısaca iOS 16 ve bunun üstündeki sürüm kullanan iPhone kullanıcılarının iOS 17 veya 16.7'yi beklemekten başka çaresi yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı