iOS 16 ile Apple Pay geldi mi?

Fiziksel kart ile hiçbir işiniz yok zaten, bende Almanyada Porsche Showroom'a yolladım :D. Sipariş verir vermez kartı dondurdum. Herhangi birinin eline geçmesinin bile anlamı yok.
Bildiğim kadarıyla ödemeleri Wish'e dolarla ödediğimiz için komisyonda geçiyor. Aynı zamanda gerçek bir banka kartım yok, Wish'e nasıl para yükleyebilirim bilmiyorum.

Bildiğim kadarıyla ödemeleri Wish'e dolarla ödediğimiz için komisyonda geçiyor. Aynı zamanda gerçek bir banka kartım yok, Wish'e nasıl para yükleyebilirim bilmiyorum.
Wise'a komisyonsuz banka hesabından para yolluyorum TL olarak. Yine TL olarak komisyonsuz şekilde harcayabiliyorum. Sadece Wise Kart a 130 TL para ödedim ilk başta.

Linkten kayıt oldum sonraki adımları anlatır mısınız?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu video anlatıyor, çok önceden izlemiştim.

Linkten kayıt oldum sonraki adımları anlatır mısınız?
  1. Wise uygulamasından fiziksel kart siparişini Almanya'da herhangi bir adrese yolluyorsunuz. Korkmanız için herhangi bir sebep yok sipariş verdikten sonra uygulamadan o kartı donduruyorsunuz. Kart zaten teslim edilemiyor ama edilse bile artık geçersiz bir kart olmuş oluyor.
  2. Sanal kart oluşturuyorsunuz ve dilediğiniz kadar farklı numaralara sahip sanal kart oluşturabilirsiniz.
  3. Telefon ayarlarından geçici olarak bölgeyi; İngiltere, Almanya vb. ülke olarak seçiyorsunuz.
  4. Wise uygulamasından sanal kartınızı artık direk Wallet'a ekleyebilirsiniz. Dilerseniz saatinize de ekleyebilirsiniz.
  5. Bölgeyi tekrardan Türkiye yapabilirsiniz, artık Wallet'ta kartınız duruyor olucak.
  6. Wise hesabınıza Türkiye bankanızdan EFT/Havale yaparak dilediğinizce kullanabilirsiniz.

Doğru mu bilmiyorum fakat bazı forumlarda şöyle bir şey gördüm: Adresi Kıbrıs seçip geri kalan kısımda doğru adresiniz yazarsanız kartınız gelebiliyormuş.
Hiçbir fikrim yok denenebilir :). Fakat fiziksel kart ile hiçbir işiniz yok Apple Wallet kullanmak için. Amaç zaten iPhone ve Apple Watch ile ödeme yapabilmek kart taşımadan

Hiçbir fikrim yok denenebilir :). Fakat fiziksel kart ile hiçbir işiniz yok Apple Wallet kullanmak için. Amaç zaten iPhone ve Apple Watch ile ödeme yapabilmek kart taşımadan
Sadece hesap bilgilerimiz olsa TL olarak yeterli mi acaba? 100 TL göndermeniz gerekiyor diyor 3-4 ay önce heveslenip açmıştım. Hala duruyor bu şekilde.

Bu Wise veya başka bir yol ile bu ödeme işlemlerini Samsung telefon ve cihazlar için de kullanmanın bir yolu var mıdır?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı