İnceleme IOS 17 deneyimlerim ve 12 Pro uzun kullanım değerlendirmesi

Eki Görüntüle 1954310
Hiçbir şey değil şu arayüzü görse mezarında çeşitli akrobatik hareketler yapardı. Halen gülüyorum ya gördükçe.
Gerçekten çok kötü olmuş. Değiştirecek onca yer varken bunu değiştirmişler. Eminim çok ciddi emek de vermişlerdir.

Şu sıralar genel olarak UI larda problem var. Çok fazla özellik vs. koyunca ağırlaşıyor haliyle. Eski sürümlerin daha iyi çalışmasının bir sebebi de bu bence. Gelen güncellemelerin biri bozuyor öbürü düzeltiyor. S23'e geçtim onda animasyonlar daha iyi olmalı ancak kullanıcıları çoğu zaman dinlemiyor hiçbir firma.

iPhone 12 Pro Max kullanıyorum geçen yıl almama rağmen iOS 14.6'da kaldım ve çok güzeldi. Sırf uygulama desteği (güncelleme değil) için mecburen iOS 16.5'e geçtim bir oyun başlamazdan önce lobideyken aşırı ısınıp oyun içinde lobideki sıcaklığa kıyasla daha soğuk oluyordu çok garip.

Ben de 16'ya geçmek için bir süre bekledim ilk çıktığında dokunmatiği falan bozuyordu çünkü korkutmuştu. Sonra baktım daha fazla sorun çıkmış dedim ben kalayım kaldığım kadar. Telefonun gücü yetmiyor bir de bazı uygulamalarda ondan ısınıyor olabilir.

Hocam Safari'de bile ısınıyor. Bence onlarla problem olmamalı. Bari bu kadar kötü bir sürüm yaptın 15'e dönüş şansı ver eski telefonlara. Ne yapayım hocam artık. Ya iPhone 12 ya da iPad Mini 6 alacağım. Demiştim ya sizden bi öğütte alırım alacağım zaman olur derseniz

Bunun ceremesini yazın çok çektim ben. Yaz ayında kesinlikle telefonumu kullanamıyordum. Çok ısınıyordu. Özellikle Magsafe ile şarj ederken zaten cihazın kendiside ısındığı için şarj edemiyordum asla. Yaz ayları çok kötü geçti. 14 Pro Max bile ısınıyordu arkadaşımın cayır cayır.

Hocam ben başka bir konuda Iphone ısınabiliyor dedim. Herkes üstüme geldi. Eşimde 13 var şarjda ısınıyor sıcak havalarda ve şarj almıyor. Bunu da dedim Iphone ısınmaz diyorlar. A17 Pro da da ısınma ve throttle problemi var deniyor Twitter da. Soğutmaya bütün markaların çözüm bulması lazım.

En düşük 13 öneririm artık alamazsan tabletleri düşünürüz yine. Hatırlıyorum evet.

iPhone ısınmaz diyenler çok komik çünkü hem iPhone 5 hem iPhone 8 Plus kullandım ve yükte ya da güncelleme sonrası ısınma oldu. Yazın da her iPhone ısınır çünkü ortam sıcak. Isınmaz diyenler kutuplarda falan yaşıyor herhalde. Telefonun içinde fan yok ki soğutacak tabii ısınacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…