Güzel zımbırtılar var. Umuyorum optimizasyon güzel olur.
iOS 17 için ben spesifik birkaç özellik dışında yenilik gelmeyecek demiştim. Dediğim de çıktı. Çok heyecan verici özellikler yok. Tek istediğim iOS 16'nın ne kadar kiri çöpü varsa temizlemesi bu sürümün. iOS 16 bug kaynayan bir sürümdü ve halen çözülemeyen çeşitli buglar var. iOS 17 ile umarım finalde bunlar çözülür ve IOS'un eski stabilitesi geri döner. iOS 11 ve 12 olayı gibi olsun istiyorum.
Umarım düzelir hepimizin umudu o yönde.Umarım öyle olur hocam. Bende performansının artmasını bekliyorum, zaten buglar vs. Giderilirse stabilite önemli oranda artar gibime geliyor.
Almayacak.iPhone 8+ alacak mı almayacak mı kesin bir bilgiye erişemedim ondan dolayı yorum yapamıyorum.![]()
iOS 17 tanıtıldı, ben stand-by özelliği dışında hiçbir özelliğini beğenmedim, siz ne düşünüyorsunuz?
iPhone 8+ alacak mı almayacak mı kesin bir bilgiye erişemedim ondan dolayı yorum yapamıyorum.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.