iOS 18'den 17'ye nasıl düşürülür?

Av2xnn

Centipat
Makaleler
10
Daha fazla  
18'e güncelledim, çok kötü oldu. Resmi bir yöntem falan var mıdır? Cihazın Android'deki gibi brick olması vesaire falan istemiyorum.

18'e güncelledim, çok kötü oldu. Resmi bir yöntem falan var mıdır? Cihazın Android'deki gibi brick olması vesaire falan istemiyorum.

Android bir telefon olsaydı ve Android sürümü düşürülecek olsaydı tamam ama bu iPhone kasmaması için önerim konumu Fransa yapın Store'un da aynı şekilde Fransa'da bir adam dava kazanmıştı bu düşük modellerde bilinçli bir şekilde performans düşürüldüğü için bu adam sayesinde Fransa'daki insanlar performans düşüklüğü yaşamıyor.

Android bir telefon olsaydı ve Android sürümü düşürülecek olsaydı tamam ama bu iPhone kasmaması için önerim konumu Fransa yapın Store'un da aynı şekilde Fransa'da bir adam dava kazanmıştı bu düşük modellerde bilinçli bir şekilde performans düşürüldüğü için bu adam sayesinde Fransa'daki insanlar performans düşüklüğü yaşamıyor.

Telefon hattiyla ilgili sorun yaratmaz mi bu?

iOS'ta imza denilen bir güncelleme stratejisi vardır. Yeni sürüm geldikten bir süre sonra eski olan sürümün yüklenme izni kapatılır. Dolayısıyla imza kapandıktan sonra eski sürüme düşürme mümkün değildir. Sizin için de aynı durum geçerlidir. Artık iOS 17'ye hiçbir şekilde dönemezsiniz.

Son düzenleme:
Ama konum değiştirmenin fark oluşturucağını garanti edemem sadece bu bir dava sonucu.

IOS'ta imza denilen bir güncelleme stratejisi vardır. Yeni sürüm geldikten bir süre sonra eski olan sürümün yüklenme izni kapatılır. Dolayısıyla imza kapandıktan sonra eski sürüme düşürme mümkün değildir. Sizin için de aynı durum geçerlidir. Artık iOS 17'ye hiçbir şekilde dönemezsiniz.

Saçmalıktan başka bir şey değil.

Firma açısından gayet mantıklı. Planlı eskitmesini yapıyor böylelikle. Yoksa üst modelleri kime satacak?

"Firma açısından mantıklıysa, kullanıcı açısından da dolandırıcılık mantıklı oluyor o zaman?"
Planlı eskitme; bilerek güncelleme kesmek, yavaşlatmak, hataları düzeltmemek demek.
Bu da "al senin paranı aldık, yeni cihaz almazsan rezil olursun" demek.
Sen buna mantıklı diyorsan, kandırılmaya razı bir müşteri olmakla övünüyorsun demektir.

"Üst modeli satmak için önce alt modeli çöp etmek mi lazım?"
Kaliteli üretici, yeni modeli özellikleriyle satar, eskisini bozarak değil.
Apple bile bu konuda defalarca mahkemeye verildi. Bu mantığı savunmak, şirketin PR'ını gönüllü yapmak gibi bir şey.

IOS'ta imza denilen bir güncelleme stratejisi vardır. Yeni sürüm geldikten bir süre sonra eski olan sürümün yüklenme izni kapatılır. Dolayısıyla imza kapandıktan sonra eski sürüme düşürme mümkün değildir. Sizin için de aynı durum geçerlidir. Artık iOS 17'ye hiçbir şekilde dönemezsiniz.

Rollback deriz biz ona Android'lerde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı