PesimistYakup Decapat Katılım 17 Ocak 2023 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 13:00 #1 Merhaba güncellemeyi indirdim fakat kurmadım. Alanım yetmiyor, nasıl silebilirim?
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 13.846 Makaleler 15 Çözümler 453 Yer Türkiye Cumhuriyeti Çarşamba 13:01 #2 Ayarlarda saklama alanına girip oradan güncellemeyi silin. Artı 0 Eksi
KS KS PesimistYakup Decapat Katılım 17 Ocak 2023 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 13:03 #3 Teru dedi: Ayarlarda saklama alanına girip oradan güncellemeyi silin. Genişletmek için tıkla... Oradan sildim fakat attığım resimdeki gibi depolamada alan kaldı güncelleme yüklü hala depolamada gözüküyor. Son düzenleyen: Moderatör: Çarşamba 13:27 Artı 0 Eksi
Teru dedi: Ayarlarda saklama alanına girip oradan güncellemeyi silin. Genişletmek için tıkla... Oradan sildim fakat attığım resimdeki gibi depolamada alan kaldı güncelleme yüklü hala depolamada gözüküyor.
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 13.846 Makaleler 15 Çözümler 453 Yer Türkiye Cumhuriyeti Çarşamba 13:27 #4 PesimistYakup dedi: Oradan sildim fakat attığım resimdeki gibi depolamada alan kaldı güncelleme yüklü hala depolamada gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Hemen silinmez. Bir saate gitmiş olur herhalde. Artı 0 Eksi
PesimistYakup dedi: Oradan sildim fakat attığım resimdeki gibi depolamada alan kaldı güncelleme yüklü hala depolamada gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Hemen silinmez. Bir saate gitmiş olur herhalde.
KS KS PesimistYakup Decapat Katılım 17 Ocak 2023 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 14:20 #5 Teru dedi: Hemen silinmez. Bir saate gitmiş olur herhalde. Genişletmek için tıkla... Hocam dünden beri duruyor. Son düzenleyen: Moderatör: Çarşamba 14:26 Artı 0 Eksi
Teru dedi: Hemen silinmez. Bir saate gitmiş olur herhalde. Genişletmek için tıkla... Hocam dünden beri duruyor.
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 13.846 Makaleler 15 Çözümler 453 Yer Türkiye Cumhuriyeti Çarşamba 14:27 #6 PesimistYakup dedi: Hocam dünden beri duruyor. Genişletmek için tıkla... Hem otomatik güncelleme hem de indirme kapalı değil mi şu an? Artı 0 Eksi
PesimistYakup dedi: Hocam dünden beri duruyor. Genişletmek için tıkla... Hem otomatik güncelleme hem de indirme kapalı değil mi şu an?
KS KS PesimistYakup Decapat Katılım 17 Ocak 2023 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 14:31 #7 Teru dedi: Hem otomatik güncelleme hem de indirme kapalı değil mi şu an? Genişletmek için tıkla... Şu an kapalı evet. Son düzenleyen: Moderatör: Çarşamba 16:47 Artı 0 Eksi
Teru dedi: Hem otomatik güncelleme hem de indirme kapalı değil mi şu an? Genişletmek için tıkla... Şu an kapalı evet.