iOS 26.0.1 güncellemesi ne zaman gelecek?

emirhho

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba iOS26'ya gecmeyi düşünüyorum fakat pil ve hızlı ısınma sorunu varmıs. 26.0.1'de bunu düzeltirler mi? Düzeltirlerse ne zaman yayınlanır bilginiz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer herhangi bir sorun yaşamıyorsanız güncelleme geldikten bir süre boyunca geçmeyin. Sürekli düzeltilecek deyip de düzeltmedikleri oluyor. O yüzden bence bekleyin, baktınız güncelleme iyi. O zaman geçersiniz.

Hocam peki şeyi nereden öğrenebiliriz mesela düzelttiklerini? Nereden haberim olur?

Çevrenizde kullanan varsa ya da bununla alakalı YouTube'da video da yayınlanabilir. Oradan öğrenirsiniz. Olmadı bir forum açarsınız, düzeltildi mi düzeltilmedi mi diye. O şekilde de öğrenebilirsiniz.

Çevremdekiler pek sorun olmadıgını söylüyor ben de garantiye almak istiyorum böyle şeyleri.

Benim iP11’e az önce geldi ama güncel atmak konusunda kararsızım.
Cihazı 11 olupta iyi ve kötü sonuç yaşayan arkadaşlar açtığım konuya cevap verebilirseniz.

Çevrenizde kullanan varsa ya da bununla alakalı Youtube'da video da yayınlanabilir. Oradan öğrenirsiniz. Olmadı bir forum açarsınız, düzeltildi mi düzeltilmedi mi diye. O şekilde de öğrenebilirsiniz.

Ya o hepimizin aklına geliyor da.
Forumda daha eğlenceli.

Benim IP11'e az önce geldi ama güncel atmak konusunda kararsızım.
Cihazı 11 olup da iyi ve kötü sonuç yaşayan arkadaşlar açtığım konuya cevap verebilirseniz.

Ya o hepimizin aklına geliyor da.
Forumda daha eğlenceli.

Sakin gecmeyin duz 15 modeli var nerede IPhone'dan sogudum telefon her şeyde kasiyor sarji zatenn su gibi gidiyor sakin durabildiginiz kadar 18 de kalin ben pismanim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı