Ne zaman geleceği hakkında net bir bilgi yok.
![]()
iPhone sorunlarını çözen acil güncelleme geliyor!
Apple, iPhone 17 serisinde yaşanan erken dönem yazılım sorunlarını çözmek için yeni bir güncellemeyi yayınlamaya hazırlanıyor. iOS 26.0.1 sürüm numarasınıwww.technopat.net
Eğer herhangi bir sorun yaşamıyorsanız güncelleme geldikten bir süre boyunca geçmeyin. Sürekli düzeltilecek deyip de düzeltmedikleri oluyor. O yüzden bence bekleyin, baktınız güncelleme iyi. O zaman geçersiniz.Hocam peki geldiginde gecmeli miyim? 18.7'deyim, hatalar fixlenir mi iOS 26'da?
Eğer herhangi bir sorun yaşamıyorsanız güncelleme geldikten bir süre boyunca geçmeyin. Sürekli düzeltilecek deyip de düzeltmedikleri oluyor. O yüzden bence bekleyin, baktınız güncelleme iyi. O zaman geçersiniz.
Çevrenizde kullanan varsa ya da bununla alakalı Youtube'da video da yayınlanabilir. Oradan öğrenirsiniz. Olmadı bir forum açarsınız, düzeltildi mi düzeltilmedi mi diye. O şekilde de öğrenebilirsiniz.Hocam peki şeyi nereden öğrenebiliriz mesela düzelttiklerini? Nereden haberim olur?
Çevrenizde kullanan varsa ya da bununla alakalı YouTube'da video da yayınlanabilir. Oradan öğrenirsiniz. Olmadı bir forum açarsınız, düzeltildi mi düzeltilmedi mi diye. O şekilde de öğrenebilirsiniz.
Çevrenizde kullanan varsa ya da bununla alakalı Youtube'da video da yayınlanabilir. Oradan öğrenirsiniz. Olmadı bir forum açarsınız, düzeltildi mi düzeltilmedi mi diye. O şekilde de öğrenebilirsiniz.
Benim IP11'e az önce geldi ama güncel atmak konusunda kararsızım.
Cihazı 11 olup da iyi ve kötü sonuç yaşayan arkadaşlar açtığım konuya cevap verebilirseniz.
Ya o hepimizin aklına geliyor da.
Forumda daha eğlenceli.
Sakin gecmeyin duz 15 modeli var nerede IPhone'dan sogudum telefon her şeyde kasiyor sarji zatenn su gibi gidiyor sakin durabildiginiz kadar 18 de kalin ben pismanim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.