İnceleme iOS 26 Beta 1 inceleme

Büyük bir hevesle aldığım 16 Pro'dan istediğim performansı alamayıp Android havasını andıran bu güncellemeyi kullanacağım için üzülüyorum...

Büyük bir hevesle aldığım 16 Pro'dan istediğim performansı alamayıp Android havasını andıran bu güncellemeyi kullanacağım için üzülüyorum...

iOS 26 Beta 5 oldukça iyi olmuş, bir süre sonra alışınca daha da iyi oldu diyorsunuz hocam.
Yine de Apple’ın kendi hali gayet iyiydi…

iOS 26 Beta 5 oldukça iyi olmuş, bir süre sonra alışınca daha da iyi oldu diyorsunuz hocam.
Yine de Apple’ın kendi hali gayet iyiydi…
Kilit açarkenki animasyonda kasma yaşıyorum daha güncellemeden, umarım bunu ileride yaşamam. Bir de elimi yakacak derecede olan ısınması hallice tabii... Umarım batarya performansı zayıflamaz güncelleyince.

Kilit açarkenki animasyonda kasma yaşıyorum daha güncellemeden, umarım bunu ileride yaşamam. Bir de elimi yakacak derecede olan ısınması hallice tabii... Umarım batarya performansı zayıflamaz güncelleyince.

O ısınma ve kilit ekranındaki donma bende de var ama kilit ekranındaki donma düzeldi. Beta 1’den beridir duvar kağıdı değiştirip özelleştirdiğimiz arayüz telefonun deli gibi ısınmasına neden oluyor.

Biraz problem yaşadım şahsen beklemiyordum şaşırdım yani bu güncellemeyle düzelir umarım yaşadıklarım. WhatsApp'ta bir videoyu baştan izlerken sesin olmaması veya görüntünün sabit kalıp arkada sesin oynaması gibi daha birkaç problem daha yaşadım telefonda. Arayüze alışırız da bir şekilde umarım bunlar düzelir.

Ah Apple ah, yeni güncelleme daha iyi olabilir genel olarak stabil olduğunu söylüyordu kullanıcıları.

Garip sorunlar, Apple destek ile iletişime geçtiniz mi o kadar para verdiğiniz cihazda kabul edilemez hatalar bunlar.

Birebir aynılarını yaşadım hocam.

Ah Apple ah, yeni güncelleme daha iyi olabilir genel olarak stabil olduğunu söylüyordu kullanıcıları.

Garip sorunlar, Apple destek ile iletişime geçtiniz mi o kadar para verdiğiniz cihazda kabul edilemez hatalar bunlar.

Geçmedim muhtemelen kıytırık bir cevapla güncelleme beklememi falan söyleyeceklerini düşündüğümden ötürü. Cihazda da genel bir sorun yok bunların haricinde ısınmayı saymazsak. İşe yarar derseniz bir görüşebilirim ama daha önce hiç işim düşmemişti.

Birebir aynılarını yaşadım hocam.
Bazen bu telefonu alacağıma elimdeki sistem parçalarımı satıp hem AM5'e geçip hem de S24U tarzı bir cihazla kafam rahat şekilde ilerleseydim demiyor değilim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…