İnceleme iOS 26 Beta 1 inceleme

Benim şu ana kadar destek deneyimlerim hep oldu. Kesin bir şey söyleyemem ama o kadar para verdiğiniz en son model cihazları ile ilgilenmeleri gerek bence hiç yoktan boş vaktinizde deneyin. Herhangi bir yazılım yeniden yükleme konusunda falan yedek almayı unutmayın.

Bazen bu telefonu alacağıma elimdeki sistem parçalarımı satıp hem AM5'e geçip hem de S24U tarzı bir cihazla kafam rahat şekilde ilerleseydim demiyor değilim...

Ciddi ciddi bazenleri telefonu yumrukluyorum. Şebeke problemi yaşıyorum deli gibi, internet olmasına rağmen yokmuş gibi gözüküyor ve bunun yüzünden daha yenilendikten 4 gün sonra mobil internet paketim bitti. Foruma girmek aşırı derecede zor oluyor, göndere tıklıyorum tıklamıyor. Fotoğraf yüklüyorum, yüklenmesi 10 dakika alıyor. Cidden ileride elimdeki telefonu takas kampanyasından kullanıp belli bir fiyata satıp Android’e geçeceğim.

Problem bende değil sadece, araştırınca binlerce insan bu problemi yaşamış.

Yarın sabah konuşayım bakalım bi. iPad M4'üm var ondan gayet memnunum aynı şekilde airpodslarımdan da fakat telefonla bir barışamadım gitti. Hele yaz gelince ısınma işini biraz abarttı.

Bu firmalara ne oldu anlamadım Samsung da One UI çıkartırken batırdı Apple desen kaçıncı güncelleme hala sorun yaşıyorlar.

Aaa doğru, bu sorunu normalleştirdiğim için artık tamamen aklımdan çıkmış. Stabil diye aldık telefonu böyle sorunları normal sayıyor artık kafa otomatik.

Yarın sabah konuşayım bakalım bir. iPad m4'üm var ondan gayet memnunum aynı şekilde airpodslarımdan da fakat telefonla bir barışamadım gitti. Hele yaz gelince ısınma işini biraz abarttı.

IPad'lerin stabilitesi çok güzel çoğu iş için laptop bile kullanmıyorum.

IPad'lerin stabilitesi çok güzel çoğu iş için laptop bile kullanmıyorum.

Doğum günü hediyesi geldi gerçekten çok memnunum iPad konusunda maşallahları var. Keşke aynı işi telefonlarında da yapabilseler. 8 Plus'tan sonra sebepsiz bir Android geçişim olmuştu sonrasında aldığım ilk IPhone'da böyle şeyler yaşamayı ummuyordum gayet memnundum öncesinde, şok etti resmen.

AAA doğru, bu sorunu normalleştirdiğim için artık tamamen aklımdan çıkmış. stabil diye aldık telefonu böyle sorunları normal sayıyor artık kafa otomatik.

Bunları duydukça telefon yükseltesi gelmiyor insanın her sene diğeri daha iyi çıkacak diye bekliyorum ama olmuyor Samsung tarafı da isterlerimi karşılayamıyor. 16 kullanıcıları içim hızlı bir 18.7 bekliyoruz

Aaa doğru, bu sorunu normalleştirdiğim için artık tamamen aklımdan çıkmış. Stabil diye aldık telefonu böyle sorunları normal sayıyor artık kafa otomatik.

Bu sorun o kadar çok can yakıyor ki bir gün telefonu harbiden yere fırlatacağımdan korkuyorum Altı üstü Whatsapp’tan arkadaşıma bir link atacağım ve çok acilen cevap lazım, bir anda Wi-Fi kayboluyor ve mesaj bir türlü gitmiyor.

Sizinkinin beta kaynaklı olma ihtimali ne hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…