Daha fazla
Wifi veyahut normal internetin de indirsen,apple'dan telefona giden server ağı yoğunluğu vardır. Benim abim de 15 pro max var,oda indirirken bekledi ve bir çok konuda bekleyeni gördüm. Sanırsam dediğim gibi yoğunluktan ötürü oluyor. Serverların da belli kapasitesi var. Muhtemelen ondandır. Şimdi indirenler daha rahat indirir. İlk gün diye herkes yüklendi bence,dün.Peki sizde kaç GB depolama alanı istiyordu. Bana 8 GB dedi sanırım betayı kullandığım için mi bu kadar az istedi. Ve sizin indirme süreciniz kadar da sürdü diyebilirim.
Sunucu yoğunlu mu o hangisi?. Evinde ki internetin veya kullandığın hücresel ağın hiç mi günahı yok. Telefonu güncelleştireceğiz diye niçin sıraya girelim mantıklı gelmiyor yani anladın mı.
Rezillik bir durum da yok kabullen. Yoğunluk kimin çıktısı onu da bulamadım hâlâ. Cihazın bir indirme yaparken ağın % kadarını indirmeye yönlendirir. Bir cihazı güncelliyorsan oturup bekleyeceksin. Güncelleme yaparken sağda solda takılırsan tabii bitmez. Telefonun kötüymüş yapacak bir şey yok.