iOS 8.4'ten 8.3'e nasıl dönülür ?

Makaleler
2
Daha fazla  
Meslek
hekim
İphone 5 kullanıyorum. İos 8.4'ten 8.3'e dönmek istiyorum.
1- 8.3'ü indirebileceğim sitenin adresi nedir?
2- Mac üzerinden nasıl downgrade ederim.
3- Windows üzerinden downgrade ederken hata aldım. kod:3194 , hosts dosyasında değişiklikte yaptım ama çözüm olmadı. Mac üzerindeki çözüm tercihimdir.

Bir site buldum fakat orjinal mi bilemiyorum.
Download iOS 8.3 For iPhone, iPad and iPod

Son düzenleme:
İphone 5 kullanıyorum. İos 8.4'ten 8.3'e dönmek istiyorum.
1- 8.3'ü indirebileceğim sitenin adresi nedir?
2- Mac üzerinden nasıl downgrade ederim.
3- Windows üzerinden downgrade ederken hata aldım. kod:3194 , hosts dosyasında değişiklikte yaptım ama çözüm olmadı. Mac üzerindeki çözüm tercihimdir.

Bir site buldum fakat orjinal mi bilemiyorum.
Download iOS 8.3 For iPhone, iPad and iPod
Cihazın İphone 5 veya daha üst modeliyse IOS 8.3' e geri dönemezsin. Apple yeni sürümden birkaç gün sonra imzaları kapatıyor ve bundan sonra sürüm düşürmek gibi birşey olmuyor.

Konuya kimse cevap vermedi. Bu sırada araştırırken 8.3 imajını buldum indirdim. Kurulum yaptım. Ama sim yok sorunum vardı sorunum çözülmedi maalesef. Bende tekrar 8.4 e güncelledim.
Bu arada konu da kapanabilir.

8.3 yüklediğine emin misin ? İmzalar kapanmış olmalı. Bu arada Ayarlar/Genel/Hakkında bölümünde modeline bak cihazın “/" işaretinden önceki 2 harf cihazın hangi ülke için üretildiğini gösterir. Cihazın simkilit mi değil mi internette biraz araştırarak öğrenebilirsin.

How to downgrade iOS 8.4 to iOS 8.3 on iPhone, iPad or iPod Touch
Bunun gibi bir siteden indirdim.
İnternette araştırdım. sonu 48 ile biten model Amerikadaki sim kartsız model , 49 ile biten ise Avrupadaki CDMA destekli model olarak biliniyor. Bendeki 49 ile biten , İMEİ sorgulatttım ithalat kayıtlı ürün olarak görünüyor. Yani yurt içi telefon.
Kurulum ekranını geçemiyorum şu anda. Sim aktivasyon aşamasında kalıyor.
Apple sitesindeki tüm önerileri uyguladım , sonuç yok.
Apple'ı aradım , benim yaptıklarımı tekrar etti , Apple Store'a yollayın dedi. Yani yapılabilecek herşeyi yaptım.

İstanbul' daysanız Apple Store sorununuzu çözer. Bu arada hata kodunu not edip internetten araştırma yapın. IOS 8.4 ipsw dosyası yazıp indirin ama kendi cihaz modelinize göre indirin. Ayarlar/İcloud/ iphone 'umu bul' kapatın. Telefonda parola varsa kapatın ve uçak moduna alıp “ shift + geri yükle " diyerek 8.4 ' ü yükleyin.

İstanbulda değilim. İstanbulda otursaydım zaten Apple'a götürmek en kolay iş.
Menüye ulaşamıyorum. Kurulumu tamamlayamıyorum. Zaten 8.4'e yeniden güncelledim. Aktive edemiyorum. Simkart yok uyarısı yüzünden aktive olmuyor.
Telefon açılmadığı içinde iphonumu bul ve uçak modunda herhangi bir değişiklik yapamam.
Ayrıca telefonuma uygun olmayan ipsw sürümünü zaten itunes yüklemiyor.
Bu geri yükleme olayını da hem Mac üzerinde hemde Windows üzerinde denedim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı