whatsername21
Hectopat
Daha fazla
Dostlar elimde yaklaşık 10 senelik bir iPad Mini 1. nesil var. 64 GB'lık Wi-Fi Modeli. Tahmin edeceğiniz üzere yaşına rağmen iOS olmasından dolayı hala cayır cayır çalışan bir cihaz lakin iOS sürümü eski olduğu için çoğu uygulama yüklenmiyor, yüklense bile açılmıyor. Örneğin YouTube uygulamasını en son uyumlu versiyonu indir diyerek yükleyebiliyorum ancak uygulamayı açtığımda bağlantı hatası veriyor ve internet bağlı olmasına rağmen videolar yüklenmiyor. Aynı şekilde Twitch uygulaması da yüklenmesine rağmen giriş yaptırmıyor (mobil cihazlarda Twitch giriş istiyor uygulamayı kullanabilmek için). Twitch için daha da garip olanı, tarayıcı üzerinden de Twitch çalışmıyor. Herhangi bir yayını açtığımda yükleme işareti sonsuza kadar dönüyor ve hiçbir şekilde yayın başlamıyor. YouTube'u tarayıcı üzerinden kullanabiliyorum fakat tahmin edersiniz ki oldukça hantal ve kullanışsız bir deneyim sunuyor uygulamaya kıyasla.
Sizden ricam eğer mümkünse bu cihazı YouTube, Twitch vs kullanabileceğim bir hale getirmeme yardımcı olmanız. Netflix çalışıyor sorunsuz şekilde ancak Twitch ve YouTube'da çalışırsa gerçekten güzel olur benim için.
Cihaz şu anda Jailbreak'li, yardımı olur mu bilmiyorum bu konuda. Yardımlarınızı bekliyorum.
Sizden ricam eğer mümkünse bu cihazı YouTube, Twitch vs kullanabileceğim bir hale getirmeme yardımcı olmanız. Netflix çalışıyor sorunsuz şekilde ancak Twitch ve YouTube'da çalışırsa gerçekten güzel olur benim için.
Cihaz şu anda Jailbreak'li, yardımı olur mu bilmiyorum bu konuda. Yardımlarınızı bekliyorum.