iOS 9 iPhone 6 Plus kasma sorunu

Bende 5c var ama hiçbir sıkıntısı yok sizdeki gibi. Sadece 1 saniye olarak whatsapp geç açılıyor bazen okadar. 1 saniye çok takıntılı birşey olmasa gerek. Teknoloji ilerledikçe daha hızlı istiyorsunuz, sanki telefon hiç açılmıyor işlem yapmıyor. 1 saniye takılsın ne olacak yani anlamıyorum.

iPhone 6 Plus cihazım şu an iOS 9.2 Public Beta (13C5060d) sürümünde. iOS 9.1'e göre daha akıcı ama uygulamadan çıkarkan nadiren kasma sorunu yaşanıyor.
Onun dışında bir sıkıntı yok. Ayrıca kullanım süresi de gözle görülür şekilde arttı.

Arkadaşlar benim sorunum şu şekilde iphone 6 plus kullanıyorum parmak iziyle ekran kilitliyken yani ışığı kapalıyken parmağımı touch ıd üzerine koyup ışığını açmadan ekranı yani uyandırmadan tlfnu tuşa bastıktan sonra parmağımı kaldırmadan açtığımda üst taraftakipperatör ismi ortadaki saat ve sağdaki pil işareti aynı anda 3-4 saniye sonra geliyor ekrana karşılaşan varsa çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir misiniz

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı