iOS güncellemelerini ITunes'dan yapmanın bir farkı var mı?

Ethan

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar, 10 yıldır Android kullanıcısıydım, ilk kez IPhone'a geçtim. Bu yüzden deneyimsizim. Birkaç yerde güncellemeleri iTunes üzerinden yapmanın daha iyi olacağını okudum, daha problemsiz olacağını vs. okudum. Bu ne kadar doğru? Ona göre yapmak isterim. Bu konuda bilgisi olan bir arkadaş yardım ederse sevinirim.

iTunes üzerinden yapmak derken sanırım PC'ye bağlayıp yapmayı kast ettiniz. Hiçbir farkı yok. Normalde telefon kendi hafızasına indiriyor. iTunes ile PC'ye indirip sonra telefona aktarıyorsunuz. Birkaçkez iTunes ile yaptım. Sonra PC ile uğraşmak istemedim ayarlardan normal bir şekilde yaptım. 5 yıldır sorun çıkmadı.

iTunes üzerinden yapmak derken sanırım PC'ye bağlayıp yapmayı kast ettiniz. Hiçbir farkı yok. Normalde telefon kendi hafızasına indiriyor. iTunes ile PC'ye indirip sonra telefona aktarıyorsunuz. Birkaçkez iTunes ile yaptım. Sonra PC ile uğraşmak istemedim ayarlardan normal bir şekilde yaptım. 5 yıldır sorun çıkmadı.
Evet PC'ye bağlayıp yapmayı kast ettim. Teşekkürler merak ettiğim bir konuydu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı