iOS için Mobil oyun önerisi

İşletim sistemi
iOS
Arkadaş yukarıda paylaşmış benim attığım da var.

Örneğin PSP FIFA 14 ROM yazıp indireceksiniz.
Sonra o dosyanın uzantısını .ZIP yapıp içindeki dosyayı çıkartacaksınız.

PSP için ISO dosyası çıkar diğerleri için farklı farklı.
Zaten uyumlu dosya olunca emülatörün resmi çıkar.

Ardından emülatöre girip ekleyeceksiniz YouTube'da birçok video bulabilirsiniz nasıl yapacağınızla alakalı.

Size tavsiyem birkaç farklı emülatörde birkaç farklı oyun denemeniz bazı oyunlar eski bazıları gerçekten yeni gibi hissettiriyor.

Manic emu ile 3DS oynayabilirsiniz.

Ama PS2 daha oturaklı bir durumda değil ayrıca sideload ile indirmeniz gerekecek.

Altstoreyi duymuş muydunuz?
Evet ama şuanda yanında PC olmadığı için maalesef yapamıyorum birde onun zaten 7 gün lisansı flnnüşendiriyor hocam

Evet ama şu anda yanında PC olmadığı için maalesef yapamıyorum bir de onun zaten 7 gün lisansı falannüşendiriyor hocam

İşte bende güzel bir haber var.

Elinize bir kere PC geçerse.

Side Store isimli yeni bir uygulama çıktı.

Altstore kullanarak bir kere indiriyorsunuz ardından bilgisayardan bir dosyasını oluşturup SideStore'a yüklüyorsunuz.

Bir de özel bir tane VPN uygulaması var onu indiriyorsunuz sonrasında sadece o VPN ile 7 günlük süreyi yeniliyorsunuz PC falan lazım olmuyor.

Hatta hatırlarsanız 2 uygulama sınırı vardı burada da var.

Onu da Livecontainer uygulaması ile geçiyorsunuz.

2 hakkınızdan birini Livecontainer için kullanıyorsunuz sonra tüm IPA'ları Livecontainer içine yükleyebiliyorsunuz.

Eyv
İşte bende güzel bir haber var.

Elinize bir kere PC geçerse.

Side Store isimli yeni bir uygulama çıktı.

Altstore kullanarak bir kere indiriyorsunuz ardından bilgisayardan bir dosyasını oluşturup SideStore'a yüklüyorsunuz.

Bir de özel bir tane VPN uygulaması var onu indiriyorsunuz sonrasında sadece o VPN ile 7 günlük süreyi yeniliyorsunuz PC falan lazım olmuyor.

Hatta hatırlarsanız 2 uygulama sınırı vardı burada da var.

Onu da Livecontainer uygulaması ile geçiyorsunuz.

2 hakkınızdan birini Livecontainer için kullanıyorsunuz sonra tüm IPA'ları Livecontainer içine yükleyebiliyorsunuz.
Eyvallah hocam teşekkürler sagolsun bilgisayar elime geçince gerekeni yapacağım :))

Technopat Haberler

Geri
Yukarı