iOS ve Android

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ITunes ne demek öyleyse ben melodiler demek mi

Arkadaşlar ben iOS işletim sisteminin Apple uygulamalarını çok seviyorum ancak Android işletim sisteminin Google uygulamalarını hiç sevmiyorum. Apple uygulamalarına farklı farklı adlar koyuyor Google hep uygulamalarına Google adı koyuyor siz hangisini tercih edersiniz?

Eki Görüntüle 1337054

Apple uygulamaları.
Safari.
Mail.
iCloud.
Apple TV.
Watch.
Sağlık.
Apple Music.
App Store.
iTunes Store.
iMovie.
Ev.
FaceTime.
İbooks.
Podcast.
Siri.
Gördüğünüz gibi mail uygulaması bile gerçek mail adını almış ve uygulamalarına farklı farklı adlar koyuyor ayrıca uygulamaları silinebiliyor ancak Google uygulamaları öğle değil.

Eki Görüntüle 1337069

Google uygulamalarına hep aynı adı koyuyor ve adları hep Google diye geçiyor Gmail uygulaması bile Google içeriyor g Google demek.

Sizce Android Google uygulamaları mi iOS Apple uygulamaları mı?

İsimler performans ve işlevselliğe etki etmediği için Google uygulamalarını tercih ederim ( Sebebi ise tek kullandığım Apple telefonun iPhone 4 olması sonrası tamamen Android, Apple telefon kullansaydım fikrim farklı olurdu belki )

Çok basit IOS uygulamaları sadece Apple'ın ürünlerinde mevcut. Ancak Google uygulamaları ve servisleri tüm android (istisnalar hariç) cihazlarda mevcut. Aynı zamanda o markaların da varsayılan gelen programları var. Sistemde hazır Mail geliyorken bir de Google mı "Mail" ekleyecek. Sistemde kişiler geliyorken bir de Google mı "Kişiler" ekleyecek. Sistemde fotoğraflar varken birde Google mı "Fotoğraflar" koyacak adını uygulamanın. Takıldığın şey saçma olduğu kadar mantıksız da. Bu yüzden hepsinin başında Google olması aşırı MANTIKLI bir olay.

İsimler performans ve işlevselliğe etki etmediği için Google uygulamalarını tercih ederim ( Sebebi ise tek kullandığım Apple telefonun iPhone 4 olması sonrası tamamen Android, Apple telefon kullansaydım fikrim farklı olurdu belki )
Tek isim değil Google uygulamalarının logosunu hep renkli yapıyor birinine benziyor

Arkadaşlar ben iOS işletim sisteminin Apple uygulamalarını çok seviyorum ancak Android işletim sisteminin Google uygulamalarını hiç sevmiyorum. Apple uygulamalarına farklı farklı adlar koyuyor Google hep uygulamalarına Google adı koyuyor siz hangisini tercih edersiniz?

Eki Görüntüle 1337054

Apple uygulamaları.
Safari.
Mail.
iCloud.
Apple TV.
Watch.
Sağlık.
Apple Music.
App Store.
iTunes Store.
iMovie.
Ev.
FaceTime.
İbooks.
Podcast.
Siri.
Gördüğünüz gibi mail uygulaması bile gerçek mail adını almış ve uygulamalarına farklı farklı adlar koyuyor ayrıca uygulamaları silinebiliyor ancak Google uygulamaları öğle değil.

Eki Görüntüle 1337069

Google uygulamalarına hep aynı adı koyuyor ve adları hep Google diye geçiyor Gmail uygulaması bile Google içeriyor g Google demek.

Sizce Android Google uygulamaları mi iOS Apple uygulamaları mı?
A766F89B-25D9-4A9B-87D7-3EBF4E8EB36E.jpeg

Dostum sana kötü bir haberim var,sen bir fanboysun…

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı