Erkan14Kaya
Picopat
Merhaba. Ben kendime yeni bir telefon alacağım ama iPhone mu, Android mi, hangisini alacağıma karar veremiyorum. 2023 yılında hangisi alınmalı?
Merhaba. Ben kendime yeni bir telefon alacağım ama iPhone mu, Android mi, hangisini alacağıma karar veremiyorum. 2023 yılında hangisi alınmalı?
Kendime bir adet Apple Watch almayı düşünüyorum. Apple Watch için iphone gerektiği için kendime iPhone almayı düşünüyorum.Kullanım amacınıza ve diğer cihazlarınıza bağlı olarak istediğinizi alabilirsiniz. iPad, Apple TV, MacBook ve Apple Watch gibi ürünler kullanacaksanız bir iPhone alabilirsiniz. Mobil temassız ödeme gibi özellikleri kullanmak istiyorsanız Türkiye'deki tek seçenek Android bir telefon oluyor.
Zaten benim oyun oynayacak zamanım olmuyor. iPhone, Android'e göre biraz daha kaliteli olduğu için iPhone almaya düşünüyorum.Sosyal medya ağırlıklı kullanım, çok iyi video performansı ve uzun ömür önemli ise iPhone; oyun performansı, film ya da dizi izlemek gibi unsurlar önemli ise Android almalısın. Beklentilerine göre kararını ver derim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.