iOS vs Android telefon

Bütçe sıkıntısı düşünmeksizin hangisini seçerdiniz?

• Samsung Galaxy S23 Ultra

• iPhone 14 Pro Max

• Google Pixel 7 Pro

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
14 Pro Max seçerdim. Sonra satıp yerine S23+(evet S23+ çünkü Ultra modeller açık ara daha iyi olsa da bana biraz büyük gelebilir) ve bilgisayar toplardım.

PlayStation backbone One ile hangisi daha iyi bir deneyim verir acaba diye düşünen varsa, iPhone 14 Pro Max bayağı ağır bundan dolayı yoruyor. S23 Ultra da bayağı büyük, yine sıkıntı. Google Pixel 7 Pro'nun ise işlemcisi pek güçlü değil.

Apple Arcade aboneliğim var ve bu hizmeti bayağı seviyorum. Google Play Pass de kullandım ama beğenmedim. Android'i şundan dolayı deneyimlemek istiyorum, yılların iOS kullanıcısıyım ve hangi konularda eksiklik yaşadım kendi gözlerimle görmüş olurum fakat Android alıp 6 ay kullansam, sonrasında sıkılsam ve satmaya kalksam zararına satacağım muhtemelen. IPhone'da tam tersine kâr bile ettiriyor.

Android'de ki en sevdiğim özellik vita3k, Yuzu, citra gibi emulatorlerin olması, backbone ile bu emulatörlerle oyun deneyimlemek şahane olsa gerek. S23 Ultra evet büyük ama ekran süresi de bayağı iyi fakat maalesef S23 Ultra bile dxomark verilerine göre ön-arka kamera konusunda Pixel 7 Pro ve 14 Pro Max'in gerisinde kalıyor. Keşke 14 Pro Max'e citra Yuzu vita3k yüklense böyle 2 arada 1 derede kalmazdım. Anında güncellemelerin gelmesi için Pixel 7 Pro alayim diyorum ama cidden tensor G2 Snapdragon ve Apple'a serisinin çok gerisinde, tensor G2 ile Yuzu emulator deneyimi çamur gibi olur sanırsam.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı